15 Mayıs 2016 Pazar

Cildimi nasıl beyazlatırım

Cildimi nasıl beyazlatırım
Yüzü beyazlatmanın daha doğrusu birkaç ton açmanın bazı doğal yöntemleri var. Bu doğal yöntemleri uygulayarak siz de cildinizin rengini bir kaç ton açabilir, koyu cilt lekelerinden de kurtulabilirsiniz.

İşte cildi beyazlatan doğal yöntemler
  • Öncelikle haftada 1-2 defa cildinize peeling yapmalısınız. Doğal bir ürün kullanmak istiyorsanız en uygun doğal ürün Türk kahvesi televesidir. Kahvenizi içip telvesini yüzünüze sürerek 2-3 dakika masaj yapar gibi peelin uygulayıp yıkayın.  Bedava, etkili ve sağlıklı bir yöntem.
  • Bir yemek kaşığı domates suyu ile bir yemek kaşığı limon suyunu karıştırıp cildinize sürün, 15 dakika bekletip yıkayın. Hassas cilde sahip olanlar  ciltlerinin küçük bir bölümünde denedikten sonra olumsuz bir reaksiyon yoksa uygulayabilirler. Bu uygulamayı haftada 1-2 defa yapabilirsiniz. 
  • Domates suyu ile buğday ununu karıştırıp krem kıvamına getirin. Bu maskeyi cildinize sürüp 15-20 dakika beklettikten sonra yıkayın. Birer gün arayla maskeyi uygulamalısınız. 
  • Pirinç unu ve yoğurdu karıştırıp krem kıvamına getirin. Cildinize sürerek peeling yapın. Daha sonra 15-20 dakika cildinizde bekletip yıkayın. Bu uygulamayı her gün yapabilirsiniz. Cildinizin renginin açıldığını ve koyu lekelerin yok olduğunu göreceksiniz.