15 Şubat 2014 Cumartesi

Ağlayan Kek Oktay Usta Tarifi Ağlayan Kek Nasıl Yapılır Tarifi

Ağlayan Kek Oktay Usta Tarifi Ağlayan Kek Nasıl Yapılır Tarifi, ağlayan kek malzemeleri, oktay ustanın ağlayan kek tarifi, ağlayan kek tarifi, pratik ağlayan kek, kolay ağlayan kek, oktay usta pasta tarifleri, oktay usta ıslak kek tarifi, ağlayan kek tarifi oktay usta.

Ağlayan Kek Tarifi 

  • Üç tane yumurta
  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • Bir su bardağı süt
  • Bir çay bardağı sıvı yağŸ
  • İki çorba kaşığı tereyağŸı
  • Üç çorba kaşığı kakao
  • Bir paket vanilya
  • Bir paket kabartma tozu
  • İki su bardağı un
  • Islatmak için iki su bardağı süt

Üzeri İçin

  • Bir poşet toz şžanti
  • Bir su bardağı süt
  • Çikolata sos

Yapılışı: 
Yumurta ve toz şekeri mikserle 5 dakika çırpın.
Sırasıyla, tereyağŸı, sıvıyağŸ, kakao ve sütü ilave edip biraz daha karıştırın.
Daha sonra vanilya, kabartma tozu ve unu koyup biraz daha karıştırın.
Hazırladığınız kek hamurunu yağŸlanmışŸ ya da yağŸlı kağŸıt serilmiş kalıba dökün.
180 derecede ısıtılmış fırında pişirin.
Fırından çıktıktan sonra ılıması için biraz bekletin.
Daha sonra üœzerine ıslatmak için süt dökün.
Şžantiyi sütle köpürtüyoruz.
Kek sütü çektikten sonra şŸantiyi üzerine sürün.
LJikolatalı sosla süsleyip şŸekil verin.
Servise hazır...