17 Ocak 2014 Cuma

Turşu Suyu Hazırlamanın Püf Noktaları Turşu Suyunda Tuz Ve Sirke Oranı Turşu Suyu Nasıl Yapılır

Turşu Suyu Hazırlamanın Püf Noktaları Turşu Suyunda Tuz Ve Sirke Oranı Turşu Suyu Nasıl Yapılır, Turşu Suyu Hazırlamanın Püf Noktaları Nelerdir, turşu suyu nasıl yapılır, turşu suyunda tuz ve sirke oranı nasıl olmalıdır, turşu suyunda malzeme oranları, turşu suyuna ne kadar tuz koyulur, turşu suyuna ne kadar sirke koyulur.

Turşu Suyu Hazırlamanın Püf Noktaları
Turşunun güzel olması için en önemli konu turşu suyunun hazırlanmasıdır. Turşu suyunun içme suyundan  olması önemlidir. Altın oran denen karışımda, su, sirke ve tuz olmalıdır. Bir litre suya bir çay bardağı sirke, iki buçuk çorba kaşığı deniz veya kaya tuzu koyup tuz eriyene kadar karıştırın.