29 Mayıs 2011 Pazar

MHP Kasetçileri Biz Heryerdeyiz 13 Hazirana Kadar Kaset Yok


"13 hazirana kadar kaset yok"
Genel seçimler öncesi MHP’li yönetici ve milletvekilleri hakkında yayınladıkları kasetle gündeme gelen ve kendilerini “farklıülkücüler” olarak tanıtan kişi ya da kişiler, bu defa kaset yerine, kasetleri niye yayınladıklarını ve bundan sonraki yol haritalarını anlattılar.

Kendileriyle yaptıkları röportajı sosyal paylaşım siteleri üzerinden yayınlayan ve “farklıülkücüler” olarak bilinen kaset şantajcıları, arkadaşlarının MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından her kurultaydan sonra partiden tasfiye edildiğini iddia ettiler.

“13 HAZİRANA KADAR KASET YOK”
“Kasetleri çekmekten ve yayınlamaktan zevk aldığımız, mutlu olduğumuz söylenemez” denilen açıklamada, kaset olayı “urlu yapıya neşter atılmasına” benzetildi.  13 Haziran tarihine kadar mecbur kalmadıkça yeni kasetlerin yayınlanmayacağı vurgulanırken “asıl ameliyat 12 Hazirandan sonra olacak” denildi.

“BİZ HERYERDEYİZ”
Röportajda kasetlerin istihbarat örgütlerinin çalışmasıyla servis edildiğine dair iddialara da cevap verildi. MHP’li yöneticilerin şantaj amaçlı görüntülerinin Genel Merkez ve teşkilattan alınan yardımlarla çekildiği belirtilirken “Her taraftayız. Teşkilatın en ücra köşesinden Bahçeli’nin Genel Merkez’deki katına kadar her yerde varız” ifadeleri kullanıldı.hürriyet