4 Eylül 2013 Çarşamba

Pırasa Kavurması Tarifi Pırasa Kavurması Nasıl Yapılır Pırasa Kavurması Oktay Usta Tarifleri Pırasa Kavurması Pişirmek

Pırasa Kavurması Tarifi Pırasa Kavurması Nasıl Yapılır Pırasa Kavurması Oktay Usta Tarifleri Pırasa Kavurması Pişirmek, Pırasa Kavurması Tarifleri, Pırasa Kavurması Nasıl Pişirilir, Pırasa Kavurması Oktay Usta Tarifi, Pırasa Kavurması Pişirmek.


Pırasa Kavurması Tarifi
Malzemeleri:
  •  Yarım kg pırasa
  •  3 adet yumurta
  •  1 kaşık domates salçası
  •  Yarım kaşık biber salçası
  •  2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  •  1 çay kaşığı pulbiber
  •  1 çay kaşığı karabiber
  •  2-3 çay kaşığı tuz
Yapılışı:
1- Pırasalar yemeklik doğranır ve yağda biraz kavrulduktan sonra üzerine salça eklenerek
pırasaların diriliği gidene kadar kavrulur.
2- Üzerine baharatlar ve tuz ilave edilir.
3- Yumurtalar kırılır ve içleri katılaşana kadar pişirilir.