25 Mart 2014 Salı

Cilt Bakımı İçin Elma Sirkesi Mucizesi

Cilt Bakımı İçin Elma Sirkesi Mucizesi, Kepekli Saçlar İçin Elma Sirkesi Mucizesi, Sivilceler İçin Elma Sirkesi Mucizesi, Cilt Lekeleri İçin Elma Sirkesi Mucizesi, Fazla Kilolar İçin Elma Sirkesi Mucizesi, Varisler İçin Elma Sirkesi Mucizesi

Cilt Bakımı İçin Elma Sirkesi Mucizesi 
Cilt bakımında elma sirkesinin mucize özelliklerinin olduğunu biliyor musunuz? Elma sirkesi; cilt bakımı, saç bakımı, sivilceler, cilt lekeleri, şişmanlık ve varis tedavisinde mucize etkileri var.

Kepekli Saçlar İçin Elma Sirkesi Mucizesi
Saçınızın durulama suyuna elma sirkesi ilave ederek durulayın. Beş su bardağı suya  bir çay bardağı elma sirkesi ilave ederek saçlarınızı durulayın. Saçlarınızın kepekten arındığını ve parladığını göreceksiniz.

Sivilceler İçin Elma Sirkesi Mucizesi 
Bir çay bardağı elma sirkesine yarım çay bardağı su ilave edin. Pamuğu karışıma  batırarak sivilcelerin üzerine kompres yapın. Her gün aynı uygulamayı yaparsanız, ilerleyen süreçte sivilcelerin kaybolduğunu göreceksiniz.

Cilt Lekeleri İçin Elma Sirkesi Mucizesi
Bir su bardağı su ile bir su bardağı elma sirkesini karıştırıp kaynatıp, bu su ile yüzünüze buhar banyosu yapın. 

Ayrıca Aynı miktarda su ve elma sirkesini karıştırıp  yüzünüzü 3 günde bir bu suyla silin.  Cilt lekeleri için oldukça etkili olduğunu göreceksiniz.

Fazla Kilolar İçin Elma Sirkesi Mucizesi
Bir su bardağı suyun içine bir tatlı kaşığı elma sirkesi ilave edin. Her sabah düzenli olarak aç karnına bu karışımı için. 

Varisler İçin Elma Sirkesi Mucizesi
Yumuşak havluyu elma sirkesine batırarak varisli olan bölgeye sarın. Bu uygulamayı yaparken bacaklarınızı yüksek bir yere kaldırıp 40-45 dakika kadar dinlendirin. 

Bu işlemi vaktiniz varsa her sabah ve akşam tekrarlayın.