22 Kasım 2013 Cuma

CHP'de Başörtülü Belediye Başkan Adayı Sevinç Özdemir Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi Akharım Beldesi Adayı

CHP'de Başörtülü Belediye Başkan Adayı Sevinç Özdemir Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi Akharım Beldesi Adayı

CHP'de Başörtülü Belediye Başkan Adayı
Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ne bağlı Akharım Beldesi'nde, CHP, Sevinç Özdemir'i belediye başkan adayı olarak gösterdi. 

CHP, Akharım'ın belediyebaşkan adayı 38 yaşındaki Sevinç Özdemir'i düzenlenen bir törenle halka tanıttı. Törene CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Sandıklı İlçe Başkanı Yusuf Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş yaptığı konuşmada "Bizler de her zaman yanında olacağız, destek vereceğiz. Geçtiğimiz yerel seçimde olduğu gibi beldemiz yine CHP'li bir belediye başkanıyla, Sevinç Hanım'la hizmet verecek" dedi.

Törende konuşan CHP Sandıklı İlçe Başkanı Öztürk'te "Sandıklı'nın kapanmayacak tek beldesi Akharım'da sandıktan yine CHP'li aday çıkacak" dedi.

Belediye başkan adayı Sevinç Özdemir, ortaokul mezunu olduğunu, kısa süreliğine muhasebecilik yaptığını, 16 yaşında evlendiğini ve 4 çocuk annesi olduğunu anlattı. Sandıklı tarihinde ilk defa bir kadının belde belediye başkanı adayı olduğunu vurgulayan Özdemir, "Allah nasip ederse, Akharım için ne gerekirse yapacağım. Kadınların başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Hizmet getirebilmek için Türkiye'nin neresine gidilmesi gerekiyorsa gideceğim. Bu ülke, bu vatan bizim. Hep birlikte, beraber çalışacağız, beraber hizmet getireceğiz, beraber kazanacağız. Biz kazanacağız, Akharım da kazanacak." dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Özdemir, belediye başkanı seçilmesi halinde görevi sırasında başörtüsünü çıkarmayacağını da söyledi.