30 Ekim 2013 Çarşamba

Mustafa Sarıgül İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığını Kasım Ayında Açıklayacak

Mustafa Sarıgül İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığını Kasım Ayında Açıklayacak
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için en güçlü aday olarak gösterilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını vatandaşlarla birlikte 30 tekne ile boğazda kutladı.Sarıgül, "Kasım ayı içerisinde bütün İstanbullular inşallah bekledikleri güzel bir müjdeli haberi alacaklar." diye konuştu

"Çare Sarıgül", "Her yer Şişli, Her Yer Sarıgül" sloganlarıyla karşılanan Sarıgül gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Gazetecilere açıklama yapan Sarıgül şunları söyledi:
"90 yıl önce bu kararı alan Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını bir kez daha mimnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun. 50 İslam ülkesi var. 50 İslam ülkesi içinde inançlara saygılı laikle yönetilen tek ülke Türkiye Cumhuriyeti. Bu karar alınmamış olsaydı Türkiye Cumhuriyeti varolurdu ama Afganistan, Pakistan gibi olurdu. O nedenle Cumhuriyet en büyük bayramımızdır. Cumhuriyet hepimizindir. Cumhuriyetimizi geliştireceğiz, güçlendiriceğiz. İnançlara saygılı 'Cumhuriyet' kararını veren o meclisi kutluyorum.

Denizden İstanbul'a baktığın zaman çok daha güzel. Biz İstanbulluların denizden İstanbul'a bakmasını arzu ettik" 

 Kasım önemli bir ay, güzel bir ay. Kasım ayı İstanbul için de güzel bir ay olacak. Kasım ayı içerisinde bütün İstanbullular inşallah bekledikleri güzel bir müjdeli haberi alacaklar. Kasım ayında İstanbullular hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden, ötekisi olmayan bir anlayışla inşallah müjdeli haberi alacaklar.