20 Eylül 2013 Cuma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Askerliğini Nerede Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Askerliğini Nerede Yaptı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Askerliğini İzmir'de Yapmıştır, Kılıçdaroğlu askerlik yapmadı mı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Askerliğini Nerede Yaptı, Kemal Kılıçdaroğlu Askerlik Yaptı Mı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Askerliğini Yaptı Mı.  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Askerliğini Nerede Yaptı 


CHP Genel Merkezi tarafından, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun askerlik yapmadığına ilişkin iddialara ilişkin bir açıklama yapıldı.

CHP'nin açıklamasında, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kutsal bir görev olarak kabul ettiği askerlik hizmetini İzmir’de 53. Er. Eğitim Tugayı’nda yapmıştır'' denildi.

İşte o açıklama:
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kutsal bir görev olarak kabul ettiği askerlik hizmetini İzmir’de 53. Er. Eğitim Tugayı’nda yapmıştır.
 İnsanları lekelemek, karalamak veya sıkıntısı olanların sıkıntısını hafifletmek için tetikçilik yapmak isterken, neredeyse İsmet Paşa’yı da asker kaçağı ilan edebilecek kadar gerçeğe düşman olanlar, zaman zaman Sayın Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak da askerliğini yaptı mı, yapmadı mı sorusunu ortaya atıyor, ciddiye alınmadıklarını gördükçe de aynı sakızı çiğneyip duruyorlar.
 Halkın haber alma, doğru bilgilenme ve gerçekleri öğrenme hakkı nedeniyle CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun askerliğini İzmir’de 53. Er. Eğitim Tugayı’nda yaptığını kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla