15 Aralık 2012 Cumartesi

2013 Akrep Burcu Yorumu, 2013 Akrep Burcu Aşk İş Sağlık 2013 Yılı Akrep Burcu 2013 Yılı Akrep Burcu Yorumu 2013 Yılı Akrep Burcunu Neler Bekliyor


2013 AKREP BURCU YORUMU
Sevgili Akrepler 2013 yılı her şeye yeniden başlama duygusu içinde olabilirsiniz. İçinizde güçlü biçimde hissettiğiniz başkaldırı ve farklı bir şeyler yapabilme gücü ve kendinize inancınız sayesinde hem hayatınızı daha heyecanlı kılacak, hem de şimdiye kadar yapamadığınız, tutsak kaldığınız şeylerden kurtulacaksınız.Hiç kuşkusuz bu yenilikler yapmak istediğiniz her konuda, özellikle iş hayatınızda önemli başlangıçlara işaret ediyor.
Bu yıl iş yaşamında olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.Eğitim hayatı devam edenler için bu yıl çok başarılı olacak .Bazılarınız yüksek lisans gibi üst eğitim kademelerinde başarı sağlayabilir.Bu yıl gireceğiniz bir sınavda istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz. Evli olanların ailelerine daha da zaman ayırmaya çalıştıkları aile içi ilişkilerin güçleneceği bir yıl olacak.Bu yıl çocuklarınızın eğitim hayatı ile ilgili kafanızı meşgul eden gelişmeler yaşamanız olası.Mart başı aile içinde ufak sürtüşmeler yaşanabilir.Nisan gibi yeni bir ortaklık,var olan bir birlikteliğin bitmesi yada yeni bir işe başlama gibi hayatınızla ilgili önemli bir karar aşamasına gelebilirsiniz.Bu dönemde sizi bekleyen bir değişiklik olacak, bir şeyin bitişi veya hiç hesapta olmayan yeni bir işin veya birlikteliğin başlangıcı, ani bir kararla evlilik,uzun süredir düşünülen ancak cesaret edilemeyen bir iş kurma yada ikamet ettiğiniz şehri değiştirmek olabilir. Böylesi bir değişikliğin yaşanabileceğini söylemekte fayda var.
Yılın ilk yarısı maddi bir konuda bir yakınınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.Akrepler bu dönemde bankalar ödemeler konusunda sıkıntılarınız olabilir.Temmuz gibi hesapta olmayan bir miktar para elinize geçebilir bu sizi biraz rahatlatmış olsa da yeni borçlar altına girme konusunda temkinli davranmanız da fayda var.Özellikle sevdiğiniz kişiler nedeniyle yapacağınız harcamalar parasal açıdan sıkışmanıza sebep olabilir.

Bu yüzden harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Parasal açıdan şanslı olmanıza rağmen harcamalarınız sizi ufak tefek sıkıntılara sokabilir.Mayıs haziran gibi yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz. Bu dönem akraba ilişkilerinin yoğun olduğu ziyaretlerin sıklaştığı aile bağlarının güçlendiği bir dönem olacaktır. Yapacağınız ufak tefek yolculuklar sayesinde zevkli anlar yaşanabilir ancak bu yolculuklarında bütçenizi zorlayabileceğini hatırlamanızda fayda var.Bazen ihtiyaç dışı alımlar, yolculuk, tatil gibi konularda farkında bile olmadan bütçenizi aşabilirsiniz. Evliliği ile ilgili sorun yaşayanlar temmuz sonrası sorunların tüm yoğunluğu ile yüzeye çıktığı bir dönem yaşanabilir. Bu ilişkiniz için imtihan dönemi olabilir.
Gene bu dönemde yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir. Eğer olayların daha da büyümesini istemiyorsanız,olayların asıl kaynağı olmadığınızı hatırlayıp, çekimser kalmanızda fayda var. Bazılarınız bu yıl çocuk sahibi olmayı düşünebilir.

2013 AKREP BURCU AŞK HAYATI
Evliler için ufak tefek tartışmaların,yakın akrabalardan kaynaklı sürtüşmelerin yaşanması olası.Bu tartışmaları uzatmadığınız biraz alttan aldığınız sürece can sıkıcı bir boyuta taşınmayacaktır.Bu tur tartışmalara huzursuzluklara dikkat etmeniz gereken aylar nisan ve kasım ayları olacak bu dönemlerde tartışmaları büyütmemeye özen gösterin.
Temmuz sonrası dönemde bazılarınızın iş seyahatinde tanıştıkları birine akılları takılabilir,maceraya atılmadan önce elinizdekileri kaybetme riski olduğunu unutmayın ve ona göre hareket edin
Bu yıl yalnız olanlar; bencil hareket etmeniz,ben böyle istiyorum duruşunuz,beni seven böyle sevsin,kimsenin peşinden koşamam tarzınızdan kaynaklı kısa süreli ilişkiler yaşanacak.Eğer birlikteliğinizin uzun soluklu olmasını yada ileriye taşınmasını istiyorsanız biraz kendinizden ödün vermeniz gerekecek. Hakimiyeti elinizde tutmak, onaylanan taraf olmak istediğiniz doğru ancak aşk için eğilmek gerekiyorsa ve buna taraf değilseniz kısa soluklu ilişkiler devam edecek demektir. Nisan -mayıs gibi bulunacağınız kalabalık bir davette karşılaşacağınız birinden etkilenebilir ve bu kişi ile inişli çıkışlı uzun bir zaman kafanızı meşgul edecek bir ilişki yaşamanız olası. Eylül gibi hayata,aşka bakış açınızı gözden geçirerek içsel bir yüzleşmede bulunmanızı gerektiren gelişmeler olabilir.
Eğer evleneceğiniz doğru insanı arıyorsanız: Akrepler ideal eş bulma şansı eylül başı gibi görünüyor

2013 AKREP BURCU İŞ HAYATI
Değişik yerlerden ve değişik projelerden para kazanma isteğiniz bu yıl yoğunlaşabilir
Yılın ilk yarısı iş hayatınızla ilgili meydana gelen gelişmeler olumlu yönde gerçekleşecek:terfi ,zam,üstlerle iletişimde olumlu gelişmeler…Ofis ortamında geçinemediğiniz birinin ayrılması ile daha huzurlu bir iş ortamına kavuşmanız olası;ancak daha fazla ödev ve sorumluğun sizi beklediği bir yıl olacak.Ancak tüm bu yoğunluğa rağmen ailenizi ihmal etmemek için yoğun çaba harcamanız bedenen daha da yorulmanıza neden olabilir.Çok yoğun ve aktif bir iş hayatı sizi bekliyor olacak. Bunca koşturmanın karşılığını da fazlasıyla alacaksınız.
Temmuz sonrası işinizle ilgili bir yolcuk gündeme gelebilir.Akrep burcu 2013 yılı iş hayatınız her yönü ile olumlu. Yapmak istediğiniz her şeyi hayata geçireceksiniz. iş yerinde değişiklik yapmak isteyenleriniz bu yıl bu isteklerini de gerçekleştirecek.

2013 AKREP BURCU SAĞLIK
Akrep burçları oldukça sağlıklı görünmenize karşın hırslı yapınızdan dolayı strese bağlı gerginlikler ortaya çıkabilir. 2013 Yoğun iş temposundan kaynaklı sırt ve boyun ağrılarınız olabilir.Bel bölgenizle ilgili sürpriz rahatsızlıklar canınızı sıkabilir. Egzersiz yaparak, kemik sistemini güçlendirmenizde fayda var. Beklenmedik olaylara veya kazalara karşı dikkatli olmalısınız.Eylül ekim gibi bir yakınınızın rahatsızlığı canınızı sıkabilir.