25 Şubat 2012 Cumartesi

Şike Davasında Coşkun Çalık Tahliye Edildi

Şike Davasında Coşkun Çalık Tahliye Edildi 
Şike davasında 8.gün sonunda tahliye taleplerini değerlendiren mahkeme heyeti, Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan, Mecnun Odyakmaz ve Bülent Uygun’un tahliyesine karar verdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın tahliye talebi reddedildi.

Bir sonraki duruşma 26-30 Mart tarihleri arasında yapılacak.

Tutuklu sanıklardan Mecnun Odyakmaz, Bülent Uygun, Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan, Mehmet Yenice, Coşkun Çalık ve Ömer Ülkü tahliye oldu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer Fenerbahçe yöneticilerinin tahliye talepleri reddedildi.

Tutuksuz sanıklardan Ali Yıldırım, Serkan Acar, Samet Güzel ve Hasan Çetinkaya’nın bir sonraki duruşmada savunmalarının alınmasına karar verildi. Bu sanıkların avukatlarına ek savunma süresi tanındı.

Kaleci Serdar Kulbilge ve eşine ait 2011 yılının Ocak, Şubat ve Mart aylarına ait banka hesaplarının incelenmesi için bankalara yazı gönderilmesine, futbolcu İbrahim Akın’ın iletişim tespit tutanaklarının istenmesine karar verildi.

İddianamede yer alan bazı maçların görüntüleri, izlenmek üzere yayıncı kuruluştan talep edilecek.

Trabzonspor-İBB maçıyla ilgili, takımlar tarafından kendi oyuncularına taahhüt edilen prim tutarlarıyla ilgili varsa yönetim kurulu kararlarının ve ödeme dekontlarının istenmesine karar verildi.

Bülent Uygun’un, maçların temsilcilerinin dinlenmesiyle ilgili talebi reddedildi.

Bütün sanıkların müsabaka seyir yasakları kaldırıldı.