4 Ocak 2012 Çarşamba

Hürrem Sultan Saraydan Kovuluyor Mu

Hürrem Sultan Saraydan Kovuluyor Mu, Kanuni Sultan Süleyman Hürrem Sultan' Saraydan Kovuluyor Mu, Hürrem Sultan Neden Saraydan Kovuldu, Hürrem Sultan Saraydan Kovuluyor, Hürrem Sultan Saraya Geri Dönecek Mi. 

Hürrem yeni sarayına taşındı
Hürrem'in Sultan Süleyman tarafından haremden kovulacağı ve büyük entrikaların yaşanacağı “Muhteşem Yüzyıl”ın yeni kanalındaki ilk bölümünde nefesler tutulacak.

Sultan Süleyman, kapıyı suratına kapatan Hürrem Sultan’ı haremden kovar. Hürrem, Sultan Süleyman’ın kendisi hakkında verdiği ağır karara inanamaz. Sultan Süleyman’ın yanına kadar gider ama nafile. Hürrem’in çabaları kâr etmez. Hürrem, Süleyman’ın kararlarına biat etmek zorunda kalır.

Hürrem için haremin dışında yeni bir hayat başlar. Bu sırada Valide Sultan ipleri eline almanın vaktinin geldiğini düşünür. Zira, Hürrem Sultan istediğini elde ederse bunun felaket olacağının bilincindedir. Valide, Hürrem’den kurtulmak için büyük bir plan kurar. Bunun için İbrahim’in yardımına ihtiyacı vardır. Valide ve İbrahim, Hürrem’e bedeli çok ağır olacak bir tuzağın hazırlığı içerisindedir... Star 20.00 İzlenme rekorları kıran “Muhteşem Yüzyıl” yeni yılın ilk bölümünde, yeni kanalı Star’da takipçileriyle buluşacak. Hürrem Sultan bu bölümde haremden kovulacak