15 Mayıs 2011 Pazar

Fenerbahçe Ankaragücu Karşılaşmasında Şampiyon Belli Olabilir


ŞAMPİYON BELLİ OLABİLİR

Spor Toto Süper Lig'de 33. haftanın kritik mücadelesinde Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Ankaragücü ile karşılaşıyor. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maç 20.00'de başlayacak. Karşılaşma Lig TV'den canlı yayınlanılacak. Maçı SporxCanlı Anlatım Servisi'nden de takip edebilirsiniz..

Fenerbahçe'nin, Trabzonspor ile aynı puanda fakat averajla önde götürdüğü yarışta, 33. hafta maçlarının ardından şampiyonluk olasılığı bulunuyor. Sarı-lacivertliler, Ankaragücü maçını kayıpsız geçer, Trabzonspor da İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında yenilirse, ligin bitimine bir hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyecek



Fenerbahçe'de Ankaragücü maçı öncesi sakatların iyileşmesi teknik direktör Aykut Kocaman'a kadro konusunda farklıseçenekler sağlıyor. Kocaman'ın Kardemir Karabükspor ile deplasmanda yapılan maçta kazanan kadroyu değiştirmemesi bekleniyor.



Bu sezon sahasında yaptığı maçlarda sadece 3 beraberlik alarak puan yitiren, ligin ikinci yarısında bir beraberlikten başka kaybı olmayan sarı-lacivertli ekip, renktaşı başkent temsilcisinin karşısına da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.



A.GÜCÜ'NÜN FORMU SÜRÜYOR



Mesut Bakkal döneminde Ankaragücü ile iyi bir ivme yakalayan ve sadece bir kez yenilen Ankaragücü'nde Mehmet Çoğum, Ümit Kurt ve Muhammet sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.



Ankaragücü Teknik  Direktörü Mesut Bakkal ise maç öncesi yaptığı açıklamada ''Fenerbahçe'ye de Galatasaray'a da tüm takımlara saygılıyız ama Fenerbahçe'yi yenmeye gidiyoruz'' dedi.



MUHTEMEL 11



FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Lugano
Yobo
Andre Santos
Mehmet Topuz
Emre
Selçuk
Stoch
Alex
Niang



ANKARAGÜCÜ
Senecky
Uğur
Rajnoch
Aydın
Özgür Çek
Gabric
Adem
Kağan
Murat
Sestak
Fatih Tekke



STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 20.00
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi



96.RANDEVU



Fenerbahçe ile Ankaragücü ligde pazar günü 96. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde şimdiye dek yapılan 95 maçta, Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 60-9 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Renktaşlar, 26 maçta ise eşitliği bozamadı.



Fenerbahçe'nin ligde attığı toplam 171 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 60 golle karşılık verebildi. Sezonun ilk yarısında Ankara'da yapılan maçı başkent temsilcisi 2-1 kazandı



İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR



Fenerbahçe ile Ankaragücü, ligde şimdiye dek İstanbul'da 47 kez karşılaştı. Fenerbahçe, genel toplamdaki üstünlüğünü İstanbul'daki maçlarda da göstererek renktaşına galibiyet sayısında 34-3 gibi açık ara üstünlük kurdu.



Her iki ekip, İstanbul'daki 10 maçta ise eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 101, Ankaragücü ise 31 gol attı. Geçen sezonİstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 3-2 kazandı.superfb.com