29 Nisan 2016 Cuma

Erkan Petekkaya Nurgül Yeşiçay hakkında suç duyurusunda bulundu

Erkan Petekkaya Nurgül Yeşiçay hakkında suç duyurusunda bulundu
Oyuncu Erkan Petekkaya kendisine basın yoluyla hakaret ettiği gerekçesiyle rol arkadaşı oyuncu Nurgül Yeşiçay hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'ın bir gazeteye verdiği röportajda kendisine hakaret ettiğini öne sürerek Avukatı Çağdaş Çelik aracılığı ile Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi verdi. Petekkaya, Paramparça dizinde 52 bölüm birlikte oynadığı rol arkadaşı  Yeşilçay’ın, diziden ayrıldıktan sonra bir gazeteye verdiği röportajda kendisine hakaret ettiği iddiasında bulundu. 

Avukat Çelik, şüpheli’nin verdiği röportajda müvekkiline küfür ettiğini kabul ettiğini, müvekkilinin edilen hakaretler nedeni ile ailesi ve hayranları nezdinde küçük düşürüldüğünü, onurunun zedelendiğini belirtti. Şüpheli Yeşilçay’ın, müvekkili Petekkaya ile çalıştığı süre içerisinde de sürekli hakaretlerde bulunduğunu ileri süren Çelik, "hakaret" ve "tehdit" suçlarından soruşturma başlatılarak ceza davası açılmasını talep ettti.

Yapılan şikayet sonrası Yeşilçay hakkında soruşturma açıldı. Şimdi soruşturmaya bakan Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyar’ın Nurgül Yeşilçay’ı ifade vermeye çağırması bekleniyor.

8