18 Kasım 2015 Çarşamba

Türkiye-Yunanistan maçında Paris'te terör saldırısında ölenler için yapılan saygı duruşuna ıslıklı protesto

Türkiye-Yunanistan maçında Paris'te terör saldırısında ölenler için yapılan saygı duruşuna ıslıklı protesto 
Türkiye'de oynanan Türkiye-Yunanistan maçı öncesi Fransa'nin Başkenti Pariste'deki terör saldırısında ölenler için saygı duruşu yapıldı.  Ancak tribünde bulunan bazı taraftarlar saygı duruşunu ıslıkla protesto etti.

Türkiye -Yunanistan arasında oynanan özel maç öncesi Fransa'nın Başkenti Paris'te meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için yapılan saygı duruşu, bir grup taraftarca ıslıkla protesto edildi. Maç sonrası NTV'de canlı yayına katılan Fatih Terim, protestocu grubu sert bir dille eleştirdi. 
Terim, "Yunanistan milli marşına ıslık nereden çıktı arkadaşlar, bu hoş olmuyor, biz komşularımıza saygı gösterirdik, ne oldu bize. Ölen insanlara saygı duruşu yapılıyor, 1 dakika sabredemiyoruz." dedi.

Saygı duruşu boyuncu bir grup taraftar da "şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye slogan attı. Protestocu gruba, "susun, ıslıklamayın" şeklinde el işareti yaparak müdahale etmek isteyen kaptan Arda Turan'da başarılı olamadı. 

Daha önce de Konya'da oynanan maçta Ankara katliamında hayatını kaybedenler için  saygı duruşu yapılmış, ancak saygı duruşu ıslıklarla protesto edilmişti.