6 Temmuz 2015 Pazartesi

Hakim ve Sanık Okul Arkadaşı Çıkınca Bakın Ne oldu

Hakim ve Sanık Okul Arkadaşı Çıkınca Bakın Ne oldu
ABD'nin Florida eyaletindeki bir mahkemede hakim ve sanık okul arkadaşı çıktı. Hırsızlık suçundan yargılanan sanık ve onu yargılayan hakim ortaokuldan arkadaş çıkınca duygusal anlar yaşandı, sanık gözyaşlarına boğuldu. 

WSVN News’in haberine göre duruşmaya çıkan 49 yaşındaki sanık Arthur Booth ve davanın hakimi Mindy Glazer ortaokuldan sınıf  arkadaşı çıktı. Sanık  Booth'a gittiği ortaokulu soran hakim Glazer aldığı cevap sonrasında sanığın kendi sınıf arkadaşı olduğunu anladı. O esnada hakimi tanıyan Booth ise göz yaşlarını tutamadı.

Arthur Booth olayın şokunu yaşarken defalarca , ‘Aman Allah’ım’ derken, hakim Mindy Glazer okul anılarından bahsetti. Sanığa, ‘Bu adam ortaokuldaki en iyi insandı, birlikte futbol oynardık, hep birlikte, tüm çocuklar. Bakın ne oldu?’ diye konuştu.

Sanığın kuzeni Melissa Miller, Booth'un utancından ağladığını söyleyerek, ‘Hakimin söyledikleri ona eski günleri anımsattı; çok zekiydi, sporcuydu ve iki dil biliyordu.’ Diye de ekledi. Parlak bir geçmişi olan Booth’un tüm hayatının uyuşturucu yüzünden mahvolduğunu söyledi.

Hakim Glazer ortaokul arkadaşının kefaletini 43 bin dolar olarak belirledikten sonra, "Bol şans. Umarım kanunlara uygun bir hayat sürdürebilirsin." dedi.