6 Ocak 2015 Salı

Elif Sultan Kalşen Kimdir

Elif Sultan Kalşen Kimdir  Elif Sultan Kalşen Kim DHKC  Elif Sultan Kalşen Sultanahmet Canlı Bamba Eylemi

Elif Sultan Kalşen Kimdir 
İstanbul Sultanahmet polis karakoluna canlı bomba eylemini gerçekleştiren kişinin kimliğinin tespit edildiği bildirildi. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin  DHKC'li Elif Sultan Kalşen olduğu iddia edildi..

Sultanahmet'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü önündeki nöbetçi kulübesine canlı bomba eylemini gerçekleştiren kişinin  DHKC'li Elif Sultan Kalşen  olduğu açıklandı. Saldırıda polis memuru Kenan Kumaş hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Ancak, Elif Sultan Kalşen'in ailesi canlı bomba eylemini gerçekleştirip hayatını kaybeden kişinin cenazesine baktıktan sonra cenazenin  kızlarına ait olmadığını açıkladı.

Kalşen'in anne ve babası avukatlarıyla birlikte Adli Tıp Kurumu’na cenazeyi teşhis etmek için geldi. Adli Tıp Kurumu çıkışında  aile adına Avukat Ebru Timtik gazetecilerin sorularını  yanıtladı. Timtik, yaptığı açıklamada, bombalı saldırıyı gerçekleştiren kişinin cesedinin Elif Sultan Kalsen’e ait olmadığı açıklamasını yaptı.

Timtik, “İçeride savcı beyin nezaretinde bize bir kadın cesedi gösterildi. Beyaz tenli, 163 cm boylarında bir kadın cenazesiydi gördüğümüz. Elif Sultan Kalsen’in annesi ve babası geldiler. O kadının cesedine baktılar. Ancak o kadının cesedi Elif Sultan Kalsen’e ait değil" dedi