19 Mart 2014 Çarşamba

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Abbas Yolcu Her An Provokasyon Yapabilir

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Abbas Yolcu Her An Provokasyon Yapabilir
Ankara'da konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu provokasyon uyarısında bulundu. Kılıçdaroğlu, "Hiçbir provokasyona katılmayacağız. Çünkü ‘Abbas yolcu’ her an provokasyon yapabilir. Çok dikkatli olacağız” dedi.

İşte CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:”17 Aralık bunların kimliğini ortaya çıkardı. Ayın 30′unda sandığa gideceğiz. Ya helalden yana ya haramdan yana oy kullanacağız. Oyunuzla demokrasiyi güçlendireceğiz. Her ailede huzur olsun istiyorum. Herkesin gelecek güvencesi olsun istiyorum. Aile sigortasını getireceğiz dedim. Geliri olmayan veya geliri asgari ücretin altında olan bütün evlerde aile sigortası olacak. 
Bana parayı nereden bulacaksın dediler. Götürdükleri para eski parayla 247 katrilyon. O paraları hortumlayanların burnundan fitil fitil getirip halka vereceğim. Haramilerin iktidarını yıkıp halkın iktidarını kuracağız. 30 Mart bizim için demokrasimiz için Ankara’mız için çok önemli. Hiçbir provokasyona katılmayacağız. Çünkü ‘Abbas yolcu’ her an provokasyon yapabilir. Çok dikkatli olacağız. Hiç kimseyi kimliğinden ötürü ayrıştırmayacağız.”