4 Ağustos 2013 Pazar

Kemikli Kuru Fasulye Tarifi

Kemikli Kuru Fasulye Tarifi, yemek tarifi, kemikli kuru fasulye tarifleri, kemikli kuru fasulye pişirmek, tarifler, oktay ustadan kemikli fasulye tarifi, kemikli kuru fasulye yemek tarifi, kemikli ve dana etli kuru fasulye tarifi, fasulye yemekleri, kuru fasulye yemekleri. 

Kemikli Kuru Fasulye Tarifi
Malzemeleri:
  • Kemikli et
  • Yarım kilo kuru fasulye
  • Bir tane kuru soğan
  • İki kaşık yağ
  • İki kaşık salça
  • Kekik 
  • Kara biber
  • Pul biber
  • Tuz 
  • Su
Yapılışı
Fasulyeleri bol suda bir gün önceden bekletin.
Ertesi gün suda beklettiğiniz fasulyeleri yıkanarak suyunu süzün.
Fasulyenin iki katı su konarak kaynatın.
Hazırladığınız kemikli eti bir tencereye koyun.
Kemikli eti su içinde kaynatmaya başlayın.
Suyunu çekene kadar eti kaynatın.
Suyu biten ete soğan ve yağı ekleyin.
Birlikte kavurun.
Salça ekleyin ve karıştırın.
Fasulyeleri ekleyerek hafif ısıda pişirin.
Tuz kara biber, pul biber kekik ekleyin.