22 Ağustos 2013 Perşembe

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri Esmerlere Hangi Saç Rengi Gider Esmer Bayanlara Hangi Saç Rengi Yakışır

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri Esmerlere Hangi Saç Rengi Gider  Esmer Bayanlara Hangi Saç Rengi Yakışıresmerlere yakışan saç renkleri nelerdir 2014, esmerler bayanlara yakışan saç renkleri isimleri, esmer tenlilere yakışan saç renkleri, buğday tenlilere yakışan saç renkleri, kumrallara yakışan saç renkleri, esmerlere yakışan oje renkleri, esmerlere yakışan renkler, esmerler nasıl makyaj yapmalı


Esmerlere Hangi Saç Rengi Yakışır

Kızıl: Kızıl saç rengi esmerlere çok yakışır. Kızıl renk saçlar kullanımı zor bakım ve özen isteyen bir renktir. Ama kendinize fazlaca zaman ayıran bayanlardansanız kızıl renkler ve tonları sizde harika durabilir. Rihanna’nın resimlerinden bakıp koyu tene sahip olmasına rağmen kız renk saçın harika durduğunu göreceksiniz. Değişiklik yapmak istiyorsanız kızıl tam alternatifiniz.

Balyaj Sarı: Sarı balyaj bebeksi renkler esmer kadınlara çok yakışır. Bu rengin esmerler için eksi yanı sürekli makyaj istemesi. Makyajsız sarı saç ve esmer tene sahip olmak istiyorsanız allık ve rimeli hep yanınızda taşımalısınız.

Mavi Siyah: Esmerlerde mavi siyah saç rengi çok iyi durur. Esmer tenli Adriana Lima’nın saçları için tercih ettiği mavi siyah renk çok tatlı ve doğal görünüm için ideal renkler arasında. Hem masum hem de vamp görünmek istiyorsanız mavi siyah tercihin olmalı. Çekici ve seksi bir renk.

Kahve rengi:  Esmer tenlilere en çok yakışan saç rengi kahve ve tonlarıdır. Bal köpüğü doğru ellerde yapıldığında aralara hafifte ışıltı atıldığında gerçekten esmer tenlerde mükemmel bir görüntü oluşturuyor. Kahve tonları özünde koyu saç rengine sahipseniz renginizi belirleyip kendiniz de evde rahatça uygulayabilirsiniz. Çünkü bu renk sık sık dip boyası ister.