12 Temmuz 2013 Cuma

AKP Tokat Milletvekili Zeyid Aslan Kadın Gazetecilere Taciz Ve Tehdit Ben Sizin Bacak Aranızı Çekip Gazeteye Bastırsam

AKP Tokat Milletvekili Zeyid Aslan Kadın Gazetecilere Ben Sizin Bacak Aranızı Çekip Gazeteye Bastırsam...  

AKP Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, TBMM bahçesinde uyurken çekilen fotoğraflarının gazetelerde yayınlanmasından sonra, kadın gazetecilere "Ben sizin bacak aranızı çekip gazeteye bastırsam..." sözleriyle taciz ve tehdit 

Zeyit Aslan, Meclis kulisinde oturan kadın gazetecilere çirkin hakaretlerde bulunarak, "Ben sizin bacak aranızı çekip gazeteye bastırsam, bu ahlaksızlık olur değil mi? Ama sizinki gazetecilik oluyor? Bir dahaki dönem hiçbir gazeteci buraya giremeyecek. Sizi buraya sokturmayacağım. Elimden ne gelirse yapacağım. Bunu mücadelesini vereceğim. Siz bu yaptıklarınızı gazetecilik mi sanıyorsunuz?" sözleriyle tehdit etti.

AKP Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, daha önce de CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'e "Senin ananı sikerim" diyerek annesine küfretmişti.

AKP Milletvekili Zeyit Aslan, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'e, "Senin amına koyarım' Senin amına koyacağım. Soytarı, köpek, şerefsiz! Orospu çocuğu! Piç kurusu! Piç kurusu! Satılık köpek! Şerefsiz! Senin ananı sikerim! demişti.