14 Şubat 2013 Perşembe

Cübbeli Ahmet 14 Şubat Sevgililer Günü Zinakarlar Günüdür

Cübbeli Ahmet 14 Şubat Sevgililer Günü Zinakarlar Günüdür
Ahmet Mahmut Ünlü  diğer adıyla Cübbeli Ahmet Hoca, sevgililer günüyle ilgili verdiği vaazda  sevgililer gününün bir papaz tarafından ortaya çıkarıldığı için  "sapık bir gün" olduğunu söyledi.

 Ünlü,  “Sevgililer günün karşılığı nedir. Zinakarlar günüdür karşılığı budur açılımı budur” dedi.

Sevgililer Günü Anneler Günü Gibi sapık Bir Gün
Sevgililer Günününde anneler günü gibi sapık bir gün olduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, “Bir papaz sevgililer günü diye bir gün çıkarmış. Bu papazın çıkardığı gün aynı yılbaşı gibi bir sapık gündür. Analar günü de böyledir babalar günü de böyledir” diyen Cübbeli Ahmet, cemaate “Böyle bir zihniyete müslümanların çanak tutması mümkün mü?” diye sordu.

Cemaatine, “Ben sevgilime almıyorum ki karıma alıyorum. E karına alıyorsun ama ne günde alıyorsun? Bu sevgililer günün karşılığı nedir. Zinakarlar günüdür. Karşılığı budur açılımı budur” diye seslenen Cübbeli Ahmet, sevgili olmanın “zina etmek” olduğunu söyleyen Ünlü, "Niye peki on sene flört ediyor da evlenince iki ay sonra boşanıyor çünkü onlar evlenmeden her şeyi yapıyor evlendikten sonra bir şey kalmıyor(cemaat gülüyor). Ama adam görücü usulüyle evlenince evlendikten sonra peçeyi açıyor bismillah diyor. Ondan sonra hayrını görüyor ölünceye kadar. Bu böyledir İslam böyledir” Kaynak: soL-Haber Merkezi