6 Kasım 2012 Salı

Bahtsız Bedevi Ne Demek, Bahtsız Bedevi Nedir Bahtsız Bedevi Kimdir Bahtsız Bedevi Hakkında Bilgi


Bahtsız Bedevi Ne Demek
NTERNET'teki "Bahtsız Bedevi" tanımları :

çölde ne aradığı belli olmayan kutup ayısı tarafından tacize hatta ve hatta tecavüze uğrayan arap...

Çöl gibi bir cografi alanda kutup ayısı ile karşılaşma yeteneğini göstermiş akabinde kutup ayısıyla cima etmek suretiyle türk argo atasözlerinde oldukca iyi rating almış kişidir.

Çölde  kutup ayısı tarafından tecavüze uğrayan arap.

Çölde sakin sakin gezinen yalnız genç ve yakışıklı bedevinin, karşısına çıkan beyazlar içerisindeki bir kutup ayısı ile karşılaştıktan sonra, ikili arasında yaşanan küçük yakınlaşma neticesinde türetilmiş bir tevatürdür. gören olmamıştır, tamamen kulaktan dolmadır.

İnsanoğlınun ifade yeteneğini güçlendirmek için hoyratça kullandığı, deveyle kutup ayısıyla işi olmayan ve suyu bitmek üzere olan kendi halinde bir adamcaaaz...

Çölde kutup ayısının tecavüzüne uğramış bir şahsiyettir,bahsi geçen bu bahtsız şahsın öldüğü yolunda spekülasyonlar olsada kutup ayısına ne olduğu konusundaki sorular hala cevaplandırılabilmiş değildir.

Küresel ısınma yüzünden şansının açıldığını düşündüğüm insandır. böyle giderse kutup ayılarının soyu tükeneceğinden çölde rahat rahat dolaşa bilecektir. fakat kutup bölgelerine gitmesi sakıncalıdır zira develerle karşılaşma olasılığı yüksektir.

Şehirde zaman zaman ortaya çıkan türevleri de mevcuttur. sabah kalkar su olmaz, taksiye biner taksici azarlar, evine gider kapıyı açamaz, kar yağar yolda kalır, kahve ister kahve bulamaz. zaman zaman yaşanır böylesi durumlar, bahtsız bedevilik insana özgüdür. şehirlerde daha beter durumlarda yaşanmaktadır. ayısına ne olduğu konusundaki sorular hala cevaplandırılabilmiş değildir.