1 Ekim 2012 Pazartesi

Fenerbahçe'de Alex Kadro Dışı Kaldı Alex Neden Kadro Dışı Kaldı


Alex'in Kadro Dışına Kaldı 

Önce Marsilya, ardından Trabzonspor ile berabere kalan ve önceki gün de Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Can Bartu tesislerinde futbolcularla yaptığı kritik toplantı sona erdi. Toplantıdan Alex'e süresiz kadro dışı kararı çıktı. Stoch ve Cristian'a da para cezası verildi.

Sarı lacivertli takımın Can Bartu Tesisleri'nde bugün yaptığı antrenman öncesinde sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman, futbolcularla bir toplantı yaptı. Yapılan toplantıda, Alex'in kadro dışı kaldığı kararının kendisine tebliğ edildiği bildirilirken, Brezilyalı futbolcunun A2 takımıyla çalışacağı ifade edildi. Öte yandan Miroslav Stoch ve Cristian Baroni'ye ise para cezası verileceği öğrenildi.

 BARONI DE ANTRENMANA ÇIKMADI

Yaklaşık 40 dakika süren toplantı nedeniyle bugün saat 11.00'de başlaması gereken antrenman, saat 11.40'ta başladı. Antrenmana, kadro dışı bırakılan Alex de Souza'nın yanı sıra Kasımpaşa maçında 18 kişilik kadroya alınmayan ve bugün kendisine para cezası verilen Cristian Baroni'nin de çıkmaması dikkat çekti.

FUTBOLCULAR SON DERECE ÜZGÜN

Antrenman için sahaya çıkan sarı-lacivertli oyuncuların moralsiz olduğu gözlenirken, futbolcuların isteksiz davrandığı ve paslaşmadığı öğrenildi. Bunun üzerine teknik direktör Aykut Kocaman'ın, isteksiz hareketleri nedeniyle futbolcuları 10 dakikalık çalışmanın ardından tekrar içeri aldığı belirtildi. Ayrıntılar için linki tıklayınız...