24 Eylül 2012 Pazartesi

Neşet Ertaş'ın Son Durumu

Neşet Ertaş Son Durumu 
Neşet Ertaş'ın yoğun bakımda tutulduğu Medical Park İzmir Hastanesi Başhekimliği’nden sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Açıklama şöyle; "Amerika Birleşik Devletleri, en az lise mezunu 50 Bin İşçi Alacak.Maaşlar en az 4 Bin Dolar.Ayrıntılar ve Başvuru Formu İçin Tıklayın ”Geçtiğimiz haftadan bu yana hastanemizde tedavisi sürmekte olan değerli sanatçımız Neşet Ertaş, primer hastalığı nedeniyle durumunun biraz daha ağırlaşması yüzünden yoğun bakımservisine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Türk Halk Müziği’ne eşsiz katkıları ile kamuoyuna mal olan sanatçımızın tıbbi durumundaki değişikliği hastanemiz başhekimliği olarak resmi bir bülten ile paylaşacağımızı bildirir, saygılar sunarız.”  

Neşet Ertaş'ın sosyal paylaşım sitelerinde öldü haberlerinin paylaşılmasına tepki gösteren ailesi sevenleri için biraçıklma yaptı

Açıklamada, şöyle; “Üstadın sürekli yalan yanlış öldü haberlerini paylaşarak kendilerine prim yapmak isteyenleri ailesi olarak kınıyoruz. Üstada göstermiş oldukları saygısızlığı asla unutmayacağımızı bildiririz. Usta yaşıyor, inşallah iyileşip aramıza dönecek. Siz sevenlerinden ricamız yalan haberlere inanmayınız. Dualarımız ustamız için. İnşallah tez zamanda iyileşip eski günlerine dönecek.”