25 Eylül 2012 Salı

Neşet Ertaş Öldü Neşat Ertaş Vefat Etti Neşet Ertaş Hayatını Kaybetti


Neşet Ertaş Öldü  
Neşet Ertaş bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Doktorları basın açıklaması yaparak, ileri evre kanser nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Ertaş, vasiyeti üzerine Kırşehir'de toprağa verilecek.

Ertaş'ın Doktorlarının Basın  Açıklaması:
"Gereken tedavi yapıldı. Durumunda iyileşme olmayınca Pazar günü yoğun bakıma aldık ama maalesef bu sabah 08.45’te kendisini kaybettik. Hastamızın ileri seviyede kanseri vardı. Genel durumu bozulunca yoğun bakıma aldık. Daha önce başka hastanelerde tedavi altına alındı."

Ertaş'ın Oğlu Hüseyin Ertaş'ın Yaptığı Açıklama:
"Acımız taze. O Türkiye’ye mal olmuş bir sanatçı. Bizim ailemiz, babamız. Fazla da bir açıklama yapmak istemiyoruz. Hastane ve doktorlar gereği kadar ilgilendi. Yolcumuzu bugün uğurladık. Kendisini Kırşehir’e götüreceğiz. Aile öyle karar verdi. Vasiyeti vardı, babasının yanına defnedilecek. En kısa zamanda cenazesini götürüp defnetmek istiyoruz."

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin Açıklaması:  
 “Sevenlerinin ve Kırşehirlilerin başı sağolsun” dedi. Başkan Bahçeci, Neşet Ertaş’ın cenazesinin yarın Kırşehir’e getirileceğini ve Cacabey Camii’nde kılınacak namazın ardından Bağbaşı Mezarlığı’ndaki babası Muharrem Ertaş’ın yanına defnedileceğini söyledi. Ünlü bozlakçı Neşet Ertaş’ın adının Kırşehir’deki caddelerde, okullarda ve babası Muharrem Ertaş’la birlikte bir de anıtı bulunuyor. Neşet Ertaş’ın cenazesine Kırşehir’den ve dışarıdan binlerce seveninin katılacağı bildirildi.