8 Ağustos 2012 Çarşamba

Zetalar Uzaylı Zetalar Kimdir Zetalar Nereden Gelir Uzaylı Zetaların Özellikleri


Uzaylı Zetalar
Zetalar insan benzeri varlıklardır. İnsanlar tarafından  gri varlıklar olarak adlandırılan Zetalar,  Dünyamızı çok sık ziyaret etmektedirler. Zetalar Reticulum adı verilen güney takım yıldızındaki Zeta 1 ve Zeta 2 ikiz yıldızlarından gelmektedirler. 

Zetaların boyları 1-1,5 metre arasında değişmektedir. Vücutları genelde zayıf görünümlüdür. Vücutlarına oranla kafaları oldukça büyük ve saçsızdır. Gözleri büyük ve kapaksız, ağız, burun ve kulakları çok küçüktür. 

Zetalar, genetik mühendisliği ve kolonlama yöntemini kullanarak türlerini genetik yapılarını değiştirmiş bugünkü hallerine gelmişlerdir. Zeta Reticulilerin kendi türlerinde genetik değişime gitmeden önceki temel genetik özellikleri insan ırkına benzemektedir. 

Zetalar, genetik dönüşümleri sırasında beden yapılarını da değiştirmişlerdir. Dünya'ya sık sık gelerek insan ırkının genetik yapısıyla ilgilenmektedirler. Genetik dönüşümleri sırasında kendilerini duygulardan arındırmakla hata yaptıklarını düşünen Zetalar, yeni bir değişim için orijinal genlerini aramaktadırlar. Onların neden dünyayı sık sık ziyaret ettiklerini ve genlerimizle neden  ilgilendiklerini de açıklamaktadır.