10 Haziran 2012 Pazar

Şarkıcı Bengü Yaralı Koruması Hayatını Kaybetti


Şarkıcı Bengü yaralı, koruması öldü
Ünlü şarkıcı Bengü'nün içinde bulunduğu minibüs bu sabah Tem otoyolunda kaza yaptı. Bengü ve şoförü kazadan yaralı kurtuldu. Ancak koruması yaşamını yitirdi...
Dün Ankara'da konser verdiği ve sabaha karşı kara yoluyla İstanbul'a doğru yola çıktığı öğrenilen Bengü'nün özel minibüsü TEM Otoyolu Çamlıca gişelerine 500 metre kala kaza yaptı. Ünlü sanatçı Bengü Erden ve şoförü Salih Yağlıcı yaralı olarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak Bengü'nün koruması o kadar şanslı değildi. Bengü'nün yakın korumalığını yapan Ümit Özer olay yerinde yaşamını yitirdi. Özer'in cenazesi Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"ÇOK HIZLIYDI"
Tem otoyolunda, çok hızlı seyrettiği öğrenilen minibüs, Çamlıca gişelere 500 metre kala kontrolden çıktı. Önce hızla bariyere çarpan minibüs, orta refüjde ters dönerek durabildi.

İLK MÜDAHALE KAZA YERİNDE
Sabaha karşı meydana gelen kazadan yaralı kurtulan Bengü'nün şoförü Salih Yağlıcı yakında bulunan dinlenme noktasına giderek, buradaki kamyonculardan yardım istedi. Yardıma koşan kamyoncular Bengü'yü yaralı olarak minibüsten çıkardı. Olay yerine ambulans çağrıldı. Bengü'ye ve Yağlıcı'ya ilk müdahale kaza yerinde yapıldı. Ancak Bengü'nün koruması Ümit Özer için yapılacak bir şey yoktu,. Özer'in cenazesi ayrı bir ambulansla Ümraniye Devlet hastanesine kaldırıldı... Devamı için linki tıklayınız.