24 Mart 2012 Cumartesi

Survivor 24 Mart 2012 Yarışlarını Ünlüler Kazandı

Survivor  24 Mart 2012  Yarışlarını  Ünlüler Kazandı


Survivor  24 Mart 2012  tarihinde yapılan ilk yarışı ünlüler kazandı. 2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması adalarda devam ediyor. Ortam giderek ısınıyor. Bu güne kadar yapılan tüm yarışları kazanan gönüllüler Survivor son bölümün keyifli ekibiydi. 

Gönüllüler geçen hafta kazandıkları ödül oyunu hediyesi balık tutma seti ile balık avlayarak yiyecek sorununu biraz daha aşmış gibi görünüyor. Gönüllüler ilk balıklarını yakalayarak büyük sevinç yaşadı. Ancak adada her şey süt liman değil. Survivor 2012 gönüllüler takımında kavgalar da baş göstermeye başladı. Survivor 2012 gönüllüler takımında yengeç Sörvayvır Serhat’ın üstünden yürüdü. Survivor Gülen agresif tavırları ile gerginlik yaratıyor. Survivor Gülen’in kavgaları giderek gönüllüler adasında huzuru kaçırıyor. Ancak ekip yinede adada avantajlı görünüyor. Survivor 24 Mart ödül oyunu da haftanın çekişmeli anları oldu. 

24 Mart Survivor ödül oyununu kim kazandı?
Balık yakalamaya başlamaları ile birlikte gönüllüler ada şartlarına göre daha avantajlı bir hale geldi. yiyecek sorunu çözülüyor. İlk balığı yakalayan Survivor Cevher’in sevinç anları son bölüm Survivor’a yansıdı.

Survivor Cevher: “Çok heyecanlandım. Sadece hamur ve pirinç ile besleniyorduk.”

Takımın agresif ismi Survivor Gülen ise adanın huzursuz ismi. Survivor Gülen Cevher gerginliği de son bölüme damga vurdu.

Sörvayvır Gülen: Cevherden olumlu elektrik almıyorum. Eninde sonunda ikiyüzlülüğü ortaya çıkacak.

Gülen’in bu tavırları Cevher ve Hayim arasında da konuşuldu. Cevher ve Hayim Gülen’in uyumsuz tavırlarını aralarında eleştirdi. Survivor Hasan ise gönüllüler adasının lideri görünümünü pekiştiriyor. Ancak haftaya Survivor Hasa'ın gönüllüler üzerinden hegemonyası tartışmaları da yansıdı.

Begüm: “Hasan Abi’nin hegemonyası çok fazla. “

Gönüllüler takımında ilk ayrılıklar da yaşanmaya başladı. Survivor Begüm ağladı. Arkadaşları ile anlaşamayan Begüm Gülen’le kavga etti. Survivor 2012 gönüllüler takımı kızları Survovirr Hasan’ın grubun lideri olmasından rahatsız olmaya başladı.

Survivor Asena: “Bugün ödül oyununda yemek olmasını bekliyoruz. Ünlüler ne kadar hırslansalar da ödülü kazanacağız.”

Ekip haftanın ödül oyununda yine iddialıydı. Survivor 24 Mart ödül oyunu çok önemliydi. Çünkü ödül her iki takımında kaçırmak istemeyeceği bir ödüldü.

24 Mart Survivor Ünlüler Adası

Henüz hiçbir yarışı kazanmayan Survivor 2012 ünlüler takımı ada koşullarında hayatta kalmaya çalışıyor. Yemek pişirmek için her yolu deneyen ekip açlık ile boğuşuyor. Survivor 2012 ünlüler takımı özellikle Survivor Nihat Altınkaya’nın yakaladığı küçük balıklar ile idare ediyor. Survivor Nihat’ın yakaladığı küçük balığı tüm ünlüler paylaşarak doymaya çalıştı. Açlıklarını şarkılar ile bastırmaya çalışan ünlüler adasında gönüllülere göre daha sakin ve huzurlu bir ortam var. Survivor Doğuş adanın renkli isimlerinden birisi. Yağmurlu ve soğuk gecede ateşin başında Survivor Doğuş ikinci bahar şarkısını söyledi. Survivor Almeda Abazi I have power şarkısı ile ona eşlik etti.

Almeda Abazi: “Hepimiz suya giriyoruz, Mustafa Abi suya girmiyor. Yıkanacak su yok. “

Survivor Mustafa Topaloğlu yüzme bilmediği için en sıkıntı yaşayan isimlerden birisi. Survivor ekibi Mustafa Topaloğlu’na yüzme öğretmeye çalıştı.

Survivor Mustafa Topaloğlu: Belki Survivor yüzme korkumu aşmama yardımcı olur.“

Survivor Alp Kırşan ve Survivor Sibel Tüzün ise adanın çalışkan isimlerinden oldular. Diğer ünlü yarışmacı Survivor Merve Büyüksaraç ise bu haftayı sessiz geçirdi. Takımın gönüllüler takımından gelen üyesi Survivor Anıl ise takımına adapte olmuş gibi görünüyor.

Survivor  24 Mart 2012  Yarışlarında Ünlüler Baraka Kazandı
Survivor Ünlüler Gönüllüler 24 Mart Cumartesi günü izleyenleri yine ekrana bağladı.

Ödül oyununda bu kez çok anlamlı bir ödül vardı; baraka…

Ünlüler ve gönüllüler başa baş yarışı götürdüler ve beraber kaldılar. Aralarından bir kişi seçerek finale giden takımlarda,ünlüler gülen taraf oldu.
Ünlüleri Nihat Altınkaya temsil ederken, Gönüllüleri Hasan temsil etti fakat Hasan yarışı önde götüremedi ve evi ünlüler kazandı.