15 Şubat 2012 Çarşamba

Muhteşem Yüzyıl'da Melisa Sözen Hırvat Asıllı Dora Karakterini Canlandırıyor


MELİSA SÖZEN “MUHTEŞEM YÜZYIL” KADROSUNDA!
Haremin yeni gözdesi Nora!
Dizinin bu hafta ekranlara gelecek olan yeni bölümünde Melisa Sözen, Hırvat asıllı cariye Nora karakteriyle ekrana gelecek.

Yapımını TİMS Productions, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay’ın yazdığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan’ın yaptığı, “Muhteşem Yüzyıl” dizisi Halit Ergenç, Okan Yalabık, Meryem Uzerli, Mehmet Günsür, Nebahat Çehre, Selma Ergeç, Nur Fettahoğlu ve Engin Günaydın gibi güçlü oyuncu kadrosuna Melisa Sözen’i de dahil etti.

Ailesini savaşta kaybetmiş olan Hırvat güzeli Nora karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Melisa Sözen, saraydaki dengeleri değiştirecek. Köle tüccarlarının eline düşen Nora, çok geçmeden payitahta gelir, güzel ve dikkat çekici olduğu için hareme alınması çok uzun sürmez. Hürrem Sultan’la hikayelerinin benzerliğini fark eden ve en az onun kadar hırslı olan Nora, Hürrem’in cazibesi ve elindeki güçten etkilenir.

Doğru adımları atarsa kısa zamanda sarayda yükseleceğini fark eden Nora acaba Hürrem Sultan’a mı yoksa haremin yeni gözdesi Şehzade Mustafa’ya ulaşmak için Mahidevran Sultan’a mı yakın olacak?
muhtesem-yuzyil-izle.com