10 Ocak 2012 Salı

Kılıçdaroğlu'na Fezleke İçin Başbakan Olması Gereken Olmuştur Dedi

Kılıçdaroğlu'na Fezleke İçin  Başbakan Olması Gereken Olmuştur Dedi
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılmasını içeren fezlekesiyle ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Fezlekelere yabancı mısınız? Bütün arkadaşlar için bu tür fezlekeler olabiliyor. Başbakan, Başbakan Yardımcıları hepsi için bu tür fezlekeler var. Aynı şeyin Sayın Kılıçdaroğlu için de hele hele o kullandığı ifadeler için hayda hayda olması gerekir. Olması gereken olmuştur'' diye konuştu.

Olması Gereken Olmuştur  
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlanmasına ilişkin şunları söyledi:
''Niye bahsediliyor diyorsunuz. Fezlekelere yabancı mısınız? Burada bütün arkadaşlar için bu tür fezlekeler olabiliyor. Var. Yani Başbakan, Başbakan Yardımcıları, hepsi için bu tür fezlekeler var. Aynı şey, Sayın Kılıçdaroğlu için de hele hele o kullandığı ifadeler için hayda hayda olması gerekir. Olması gereken olmuştur. Çünkü Silivri Cezaevi için yapmış olduğu açıklama ve şu anda orada bir çadır kurulması vesaire tüm bunlarla ilgili yaptığı açıklama... Hele hele bugün yapmış olduğu açıklama.. yani 'AK Parti bir katını yargıya tahsis etmeli' filan diye... Bizim böyle parti teşkilatlanması dışında binamızda kullanılacak yerimiz kalmadı, ama CHP'nin Genel Merkezi'nde bu tür yerler olabilir. Oralarda bu tür tahsisleri yaparlarsa daha isabetli olur.''