2 Ocak 2012 Pazartesi

CarrefourSA Amorti Bizden Kampanyası Başlattı


CarrefourSA'da Amorti Bizden Duyuru Metni
Kampanya, 1 - 2 - 3 - 4 - 5 Ocak 2012 tarihlerinde tüm CarrefourSA Hipermarket ve CarrefourSA Expres’lerden CarrefourSA Plus Kart veya Carrefour Axess ile tek seferde yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

Kampanya süresince her 90 TL değerinde alışveriş için 9 TL değerinde çeyrek bilet tutarı, her 180 TL değerinde alışveriş için 18 TL değerinde yarım bilet tutarı, her 360 TL değerinde alışveriş için 36 TL değerinde tam bilet tutarı, Plus Para olarak alışveriş esnasında ilgili karta anında yüklenecektir. 

Yukarıda detayları belirtilen kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş bitiminde Milli Piyango 2012 yılbaşı çekilişine ait (çeyrek, yarım, tam) bilet / biletlerin ibrazının ve teslimatının CarrefourSA kasa personeline yapılması zorunludur. Teslim edilecek biletin / biletlerin değeri, hak kazanılacak Plus Para tutarına eşit veya daha fazla olmalıdır. 

Kampanyaya sadece 2012 yılbaşı özel çekilişi Milli Piyango biletleri dahildir. Alışveriş başına kazanılabilecek en fazla Plus Para tutarı 180 TL ile sınırlıdır; yüklenen Plus Paralar yükleme tarihinden itibaren 3 ay süre ile kullanılabilecektir. Kullanılmayan Plus Paralar 3 (üç) aylık sürenin sonunda otomatik olarak silinecektir.

Kampanya kapsamında Plus Para kazandıracak alışverişlere alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL yükleme harcamaları ve kuyum alışverişleri dahil edilmeyecektir. Kampanya kapsamında kasa personeline teslim edilen biletler geri alınamaz. Kampanya, Milli Piyango İdaresi uygulamaları kapsamı dışındadır. Ayrıntılı bilgi için: www.carrefour.com.tr ve 444 10 00.