1 Ocak 2012 Pazar

2012 Kehanetleri 2012 Yılı Kehanetleri 2012 Yılının Kehanetleri 2012 Yılında Beklenen Kehanetleri


2012 Yılı Kehanetleri  

2012 ve Dünyamızın Marduk Gezegeni Randevusu -1-
 MARDUK NİBİRU PLANET X KX76 ve MİLYONLARCA YILIN GEZEGENİ
Beş farklı isim yazmış olmama rağmen hepsinin aynı gezegene hitap ettiğini yazının iki bölümünü de okuduğunuzda anlayacaksınız.Ve Mardukun geçmişten günümüze hikayesini bir bakıma özetlemiş olacağız.
Öncelikle Astronomi söz konusu olduğunda ilk akla gelen şüphesiz Maya uygarlığıdır bunun yanı sıra Sümer ve Babillerde önemli astronomik keşiflerde bulunmuşlardır.Sümerlilerin geçiş gezegeni anlamına gelen Nibiru, Babil ve Mayaların ise Marduk adını verdikleri efsane günümüzde çok konuşulmaya başlanan bir hal almıştır. Mısır astronomisinde ise ‘milyonlarca yılın gezegeni’ olarak anlatılan gezegen Marduktur. Aceba 2012′de Dünyanın Mardukla randevusu var mıdır?Efsane demek durumundayız çünkü günümüzde Nibiru hakkında sağlam gözlemler bulunmuyor.Buna rağmen bugün bazı bilim adamları Planet X (Gezegen X) adını verdikleri Marduk gezegenini 10.gezegen olarak nitelendiriyorlar.

EFSANEVİ NİBİRU ETKİLERİ ve UYGARLIKLARIN YOKOLUŞU

Eski uygarlıklara göre 3661 senede bir dünyaya yaklaştığı ve hatta çarptığı söylenen Marduk ,dinyada büyük felaketlere neden oluyor.Nuh tufanından, Thera yanardağının patlamasına,özellikle kıyı kesimleri olmak üzere dünyanın birçok bölgesindeki uygarlıkların yok olmasına Marduk’un sebep olduğuna inanılmaktadır.İlginç bir şekilde Maya takvimi de 3661 yılda bir baştan başlamaktadır.Yazar Burak Eldem in ’2012 Mardukla Randevu’ kitabı ve 1976 da Zecheria Sitchin ‘in yazdığı ‘12.gezegen’ kitabı Marduku anlatan kitaplar.Bu kitaplarda
anlatılanlar ve eski uygarlıklardan kalanlar,3661 yılda bir dünya yaşamının büyük ölçüde yok olduğu ve kalanların yeni bir boyutta farklı bir yaşam kurarak insanlığı sürdürdüğü.

Mesela yine efsanevi Atlantis devri uygarlıklarının bu şekilde yok olduğu anlatılmaktadır.Boyları 4 metre olan ve yaklaşık 1000 yıl yaşayan Atlantis insanlarından söz edilmekte ve günümüzde Suriye ve Kıbrıs arasında gerek kazılarda gerekse yer üzerinde bunu destekleyen bulgular ve kalıntılar mevcuttur.

M.Ö 1649 yılında son geçişini yaptığı söylenen Marduk bu insanların da sonu olmuş ve kalanlar yeni DNA larıyla yeni nesillerini oluşturmaya başlamışlardır.