1 Ağustos 2011 Pazartesi

Üniversitelerdeki AKP Kadrolaşmasının Önü Tamamen Açılıyor


AKP'den üniversiteye bir darbe daha 

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan üniversitelere araştırma görevlisi alımının YÖK’e bağlanacağını ilan etti. Bu şekilde üniversitedeki AKP kadrolaşmasının önündeki kısmı engeller de kaldırılmış olacak.

Merve Tıraşçı Ölüme Direniyor Yaşamak İçin İş İstiyor


Ölüm onu bekliyor, o sadece iş istiyor 


Anadolu Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Merve Tıraşçı… İnsan Kaynakları Uzmanlığı eğitimi sahibi… Ege Üniversitesi Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü’nde proje uzmanı…   Açlığın ve sefaletin dile getirildiği zamanlarda ‘İŞ’ söz konusu olurken, ilk kez ölmek üzere kanser teşhisi konulmuş bir insan… “Yaşamak için bir işe ihtiyacım var”  diyor. Bu kez karın doyurmak için değil hayatta kalmak için… Çalışmak istediğini söylüyor… Sadece iş istiyor. Hayatın ellerinden tutunarak yaşamaya devam edebilmesi için iş istiyor…

Emine Ün Ölümden Döndü Fizik Tedavi Görecek



Bir ay fizik tedavi görecek

Geçen hafta kısmi felç riskiyle kaldırıldığı hastanede beyin toplardamarlarının tıkandığı tespit edilen ünlü oyuncu Emine Ün, önceki gün taburcu oldu.

İşsizlik Maaşına Zam Yapılacak


İşsizlik maaşına zam geliyor

İşsiz kalanların ve çalışanların düşük olmasından yakındığı işsizlik aylığına artış geliyor. Halen asgari ücretin yüzde 80’i düzeyinde olan işsizlik aylığındaki üst sınır asgari ücretin 1.5 katına çıkarılacak. Böylece halen en fazla 670 lira olan işsizlik aylığı bin 256 liraya kadar çıkabilecek.

Başbakan Org. Necdet Özel'le İkili Görüşme Yapacak

Başbakan Org. Necdet Özel'le  İkili Görüşme Yapacak 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan YAŞ'ın  2. toplantısına katılmayacak. Başbakan Genel Kurmay Başkan Vekili Necdet Özel'le saat 14.00'da ikili bir görüşme yapacak.