31 Aralık 2011 Cumartesi

Yasemin Meler Türkiye'nin En Şık Kadını Oldu


Yasemin Meler Türkiye'nin En Şık Kadını Oldu
Bugün Ne Giysem yarışma programının finali 30 Aralık 2011 tarihinde yapıldı. 17 finalistin yarıştığı programda 26 yaşındaki Yasemin Meler birinci Oldu.

Türkiye’nin en şık kadını seçilen Yasemin Meler 100 bin TL’lik büyük ödülünde sahibi oldu. Yarışmanın ikincisi Betül Sinem Sezgin, en şık üçüncü kadın ise Seda Öğrük oldu.
BUGÜN NE GİYSEM'DE MÜTHİŞ FİNAL HEYECANI!

Caner ERDEM yönetimindeki Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan, 6 aydır "En Şık" kadının arandığı "Bugün Ne Giysem?"in muhteşem finali, düzenlenen görkemli geceyle, canlı yayında gerçekleşti. Geceye, İvana Sert'in muhteşem dans şovu, popun kraliçesi Hande Yener'in konseri, ünlü modacı Erol Albayrak defilesi ve İvana Sert'in mayokini defilesi damgasını vurdu. "Bugün Ne Giysem" yarışmasının galibi ise güzelliği ve tarzıyla jüriyi kendine hayran bırakan 26 yaşındaki Yasemin Melen oldu.

30 Aralık Cuma gecesi "Bugün Ne Giysem?"in muhteşem sezon galasında Türkiye'nin en şık kadını seçildi. WoW Convention Center'dan, canlı olarak yayınlanan muhteşem gala gecesine bir çok ünlü ismin yanı sıra ünlü modacılar da katıldı.

MUHTEŞEM JÜRİ
Show TV izleyicilerinin gönderecekleri sms oylarıyla Türkiye'nin en şık kadınının seçildiği muhteşem Gala Gecesi'nde; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez, Emel Acar, Tülin Şahin, Erol Albayrak ve Yüksel Aytuğ'da yorumlarıyla geceye renk kattı. Gecenin sunuculuğunu ise tüm zerafetiyle herkesi kendine hayran bırakan Sema Öztürk yaptı.

SÜRPRİZ SHOWLAR
Ekranların fenomen programı Bugün Ne Giysem'in muhteşem Gala Gecesi'nin sürprizleri seyirciye unutulmaz anlar yaşattı. Ivana Sert Show, podyumlara damgasını vuran ünlü mankenler ve finalist yarışmacılardan müthiş gösteri, birbirinden güzel şarkılarıyla popun kraliçesi Hande Yener konseri, ünlü modacı Erol Albayrak defilesi ve uzun bir aradan sonra podyumlara çıkan Tuğçe Kazaz, Stil danışmanı Verda Penso ise bu muhteşem gecede yine backstagede yarışmacıların podyum heyecanına ortak olarak unutulmaz bir gecenin mimarı oldular.

"ARAP GÜZELİ GİBİSİN"
"Bugün Ne Giysem"'in birincisi seçilerek 100 bin TL ödülü almaya hak kazanan turizimci Yasemin Melen, herkesi kendine hayran bıraktı. Nur Yerlitaş'ın "Arap kızlarına benziyorsun" dediği Yasemin Melen'e yorumcu jüri arasında yer alan Yüksel Aktuğ'da; "Umarım yarışmayı yapımcılar da izliyordur ve senin bu güzelliğini kaçırmazlar" dedi. Yarışmada ikinciliği teseddürlü güzel Betül Sinem Sezgin alırken 3'ncülüğü ise 1.86 boyuyla herkesin dikkatini çeken Seda Öğrük aldı.

"TÜRKİYE'NİN EN ŞIK KADINI BENİM"
Yarışmanın galibi Adanalı güzel Yasemin Melen, birinciliğini jüri üyelerine sarılarak kutladı. Türkiye'nin en şık kadını seçilen Yasemin Melen; "Kimin kazanacağını tahmin edemiyordum. Çok mutluyum. Ödülle master yapmayı düşünüyordum ama şimdi ne yaparım bilmiyorum. Artık Türkiye'nin en şık kadını benim" dedi.

TUĞÇE KAZAZ VE TÜLİN ŞAHİN AYNI DEFİLEDE
Uzun bir aradan sonra "Bugün Ne Giyesem"in galasında düzenlenen Erol Albayrak defilesinde podyuma çıkan Tuğçe Kazaz ve Tülin Şahin, seyirciyi kendilerine hayran bıraktı. Tüm endan ve zerafetleriyle podyumda yürüyen usta mankenler unutulmaz anlar yaşattı...Ayrıntılar için tıklayınız