11 Aralık 2011 Pazar

Turplar Vadisi İzle Turplar Vadisi Video İzle Turplar Vadisi Filmi İzle

Turplar Vadisi İzle Turplar Vadisi Video İzle Turplar Vadisi Filmi İzle, Turplar Vadisi Filmi İzle İndir, Turplar Vadisi Video İndir İzle, Turplar Vadisi Filmi İzle İndir.


Turplar Vadisi
Bu da Turplar Vadisi! İşte rekor kıran görüntüler!
Osmaniye’nin Kadirli ilçesi sakinleri, Turplarının tanıtımı için bir dizi çekti. İnternette fenomen oldu… 

Turplar Vadisi


  •  

Türkiye’nin turp ihtiyacının yüzde 70’ini karşılayan Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde turpun tanıtımını yapmak için “Kurtlar Vadisi” dizisinden esinlenip “Turplar Vadisi” ismiyle 2 bölümlük film çeken ilçe sakinlerinin dizisi internette izlenme rekorları kırıyor. Yaklaşık 10 yıldır yayında olan ve bir çok kanalda yer alan Kurtlar Vadisi dizisi Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki turp girişimcilerini esin kaynağı oldu. Turpuyla ünlü Kadirli ilçesindeki girişimci Ekrem Bayazıtoğlu, İlyas Belkuş ve Refik Güler çalışanlarıyla birlikte turp tanıtımı yapmak için kolları sıvadı. Bir kameraman kiralayan girişimciler, Kurtlar Vadisi dizisinden uyarlama “Turplar Vadisi” isimli 2 bölümlük dizi film çekmeye başladı. Kurtlar Vadisi dizisininmüziklerini kullanan girişimciler, dizinin başında turpların nasıl sofralara geldiğini fotoğraflarla anlattı.

Dizide senaryo gereği “mal” diye tabir ettikleri turp satışı için kollar sıvandı. Malı alacak silahlı iki grupta satışının yapılacağı yere doğru hareket ediyor.

Sakin bir yerde buluşan gruptan biri turpu poşetten çıkartıp bıçakla keserek tadına bakıp gerçek turp olup olmadığını kontrol ediyor. Ancak turpun gerçek turp olmadığına karar vererek kandırıldıklarını söyleyip havaya ateş açıyor. Bu nedenle iki grup arasında çatışma çıkıyor. Bir süre çatışma devam ederken arkadan elinde turpla gelen bir kişi “İşte gerçek turp burada Kadirli turpu burada” diyerek turpları taraflara fırlatıp onları olay yerinden kovalıyor.

Girişimcilerin sanal alemde paylaştığı iki bölümden oluşan dizi filmi, kısa sürede izlenme rekorları kırdı.
Kaynak MEDYAFARESİ