21 Aralık 2011 Çarşamba

Münir Özkul Öldü Münir Özkul Hayatını Kaybetti Ünlü Oyuncu Münir Özkul Öldü


Münir Özkul Öldü Haberi Yalan

Hababam Sınıfı’nın ’Mahmut Hoca’sı Münir Özkul’un hayata gözlerini yumduğu iddia edildi. Münir Özkul’un vefat ettiği ileri sürüldü. Türkiye’nin Mahmut hocası Münir Özkul’un 87 yaşında yaşamını yitirdiği belirtildi.

Usta oyuncunun kızı Güner Özkul, "ŞİMDİ HASTANEDEN GELDİM, BABAMIN DURUMU STABİL, KRİTİK BİDURUM YOK, LÜTFEN HER DUYDUĞUNUZA İNANMAYIN. TEŞEKKÜRLER" tweet’ini 3 saat önce attı ve bu durumun hala devam ettiğini dakikalar önce belirtti.

Okan Bayülgen de TV8 kanalında canlı yayınlanan programında Münir Özkul’un durumunun stabil olduğunu doğruladı.

Geçtiğimiz pazar akşamı solunum yetmezliği şikayetiyle Medical Park Bahçelievler Hastanesi’ne kaldırılan 87 yaşındaki Özkul’un yoğun bakıma alınarak solunum cihazına bağlandığı belirtildi. Hastaneden yapılan açıklamada, "Uzun yıllardır kronik bronşit rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Münir Özkul’un durumu ciddiyetini koruyor" denildi.

Münir Özkul’un eşi Umman Özkul " Münir Özkul öldü" haberlerini çıkartanlara ateş püskürdü.

ALLAH ONUN SEVDİĞİNİ ALSIN

Münir Özkul’un eşi Umman Özkul, gece boyunca yüze yakın telefon aldığını belirterek ''Korkudan ödüm patladı, apar topar hastaneye geldim. Bu haberi kim çıkarttıysa Allah onun en sevdiğini alsın! Münir’in ölmesini isteyenler var galiba bu kaçıncı kez oluyor, kim neden bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyor?''Yataktan fırladığım gibi geldim. Münir’den bu kadar mı sıkıldınız? Onu sevmiyor musunuz? Böyle şeylere ne olur bizi alet etmeyin" dedi.(ayakligazete.com)