11 Aralık 2011 Pazar

Hayat Devam Ediyor Hayat Hamile Mi


Hayat Hamile Olabilir Mi?
Hayat devam ediyor dizisinde şimdide ‘Hayat hamile mi?’ söylentisi ortaya çıktı.
Medya ve bir kaç sosyal paylaşım sitelerinde Hayat devam ediyor dizisi ile ilgili şuan en çok konuşulan konu ”Hayat hamile olabilir mi?” oldu. Özellikle Facebook ve Twitter gibi yerlerde paylaşılan hatta üzerine anket bile yapılan konuyu görünce şaşırmıştım. Bir ihtimal hamile olma olasılığı var diyorum. Ama kesinlikle Abbas’tan değildir. Olursa Kerem’den olma olasılığı çok yüksektir.

Hayat Abbas’tan Hamile mi?
Abbas, Hayat’ı ölesiye sevdi hatta çok beğendi ölürken bile hayalinde Hayat vardı. Fakat en çok istediği cinsel temas olayını başaramamıştı. O yüzden Hayat’ın Abbas‘tan hamile olma olasılığı bence çok zayıf hatta hiç diyebiliriz çünkü aralarında cinsellik gibi bir konu olmadı hiç.

Hayat Kerem’den Hamile mi?
Dizinin 1. bölümünde Kerem ile Hayat birbirlerini çok seven bir çift rolünü sergiliyordu. İkiside o kadar çok seviyorlardı ki Hayat, Kerem’e teslim etmişti kendisini küçük yaşta olmasına rağmen. Hayat eğer dizide hamile kalırsa kesinlikle Kerem’den kalacaktır. Dizi gidişatı neyi gösterir bilemeyiz ama söylentiler ve çıkan haberler üzerine bu da bizim kendi tahminimiz diyorum. Kaynak:www.hayatdevamediyor.gen.tr