30 Aralık 2011 Cuma

2012 Yılı İkizler Burcu 2012 Yılı İkizler Burcu Yorumu 2012 Yılı İkizler Burcunu Neler Bekliyor


2012 yılında İkizler burçlarını neler bekliyor
Değişim, dönüşüm zamanı! Yıl sona erdiğinde yakınlarınız sizdeki değişimi anlamakta zorlanabilir.

Bazı düşmanlar ya da düşmanca hareketler sizi hayatınızın farklı alanlarında (aşk, iş veya aile içi ilişkiler) zorlasa da, yeni projeler, yeni başlangıçlar ve yeni aktiviteler bu yılın temaları olacak.

Özellikle ikinci yarısından itibaren şans gezegeni Jüpiter’in etkisine girecek olduğunuz bu yıl, size bolluk ve bereket getirecek.

Haziran ayından itibaren yaptığınız çalışmaların karşılığını alacağınız, her alanda emeklerinizin ödüllendireceği bir sürece giriyorsunuz Sevgili İkizler. Başarı, aşk, huzur ve hareketlilik sizi bekliyor!

2012’DE İŞ

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından geçen yılla kıyaslandığında çok daha sakin bir yıla giriyorsunuz. Sert dönemler geride kalıyor ve bundan sonrası sadece başarı vaat ediyor size. Yapacak çok şeyiniz var!

Pek çok İkizler bu yıl hangi sektör ve alanlarda başarılı olacaklarının farkına varabilirler. Meydana gelebilecek sorunların asıl nedenlerini daha rahat kavrayıp, iş değişikliği ihtiyacı hissedebilir veya kariyerlerine yeni bir yön verebilirler.

Mayıs ve haziran döneminde hayatınızın bazı alanlarında zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ağustos, eylül ve ekim ayları ise sizin zamanınız olacak. Kafanızı kurcalayan ne olursa olsun, kısa sürede toz bulutu olacağını sakın unutmayın!

2012’de maddi açıdan büyük iniş çıkışlar yaşamayacaksınız. Bu konuda asıl çıkışınızı bir yıl sonra yapacaksınız. Ancak mal mülk edinimi veya bu tür konularla ilgili harcamalar gündeme gelebilir. Borç-alacak meseleleri ya da kontrol dışına çıkan harcamalar, arkadaşlarınızı daha iyi tanımanızı sağlayabilir.

2012’DE AŞK

Aşk hayatınızda geçen yıllarda pek çok gelişme oldu. Karmaşa ve çözülmemiş sorular, zor ilişkiler sizi oldukça yordu. Bu yıl sizin için önem taşıyan bu sorulara yanıt arayacaksınız. Sabırlı ve cesur davranarak, her şeyi geride bırakacak ve tüm yüklerden arınacaksınız.

2012’de hayatınızdaki en önemli kişileri anlayacak ve tüm sevginizi onlara yönelteceksiniz. Özellikle mayıs ve haziran aylarında yaşanabilecek olaylar, hayat ve ilişki anlayışınızı tümüyle değiştirmenizi sağlayacak, hayata yeni bir çerçeveden bakmaya başlayacaksınız.

Derin bir sevgi arayışı ya da hassasiyet, bilgece bir davranış tarzını benimsemenize neden olabilir. (Sakın depresyona girmeyin, yılın ikinci yarısı patlama yapacaksınız, mucizeler sizi bekliyor!)

İlişkinizle ilgili bir sorun yaşanıyorsa veya talepkâr aile üyeleri sizi bunaltıyorsa, biraz geri çekilmeniz ve beklemeniz faydalı sonuçlar doğurabilir.
Yılın ilk yarısında plansız şekilde hareket etseniz de yılın ikinci yarısında kendinizi daha rahat, daha huzurlu hissettiğiniz yerlerde ve kişilerle zaman geçirme eğiliminde olacaksınız. Şans bu anlamda hep yanınızda olacak. Bu sefer fırsatları akılcı ve güçlü ilişkiler için kullanmanızda, yanlış kararlar vermemeye çalışmanızda fayda var.

Duygu dünyanızdaki hareketlilik, ailenize zaman ayıramamanız anlamına geldiği için onların baskıları yıpratıcı olabilir veya aile üyelerinden birisinin maddi sorumluluğu size ağır gelebilir.

Mevcut bir ilişkiniz varsa, 2012’de ilişkinizi güçlendirmek veya bir adım öteye taşımak isteyebilirsiniz. Ya da yeni ve soluk kesici ilişkiler son yılların yorgunluğunu üzerinizden alabilir. (Özellikle ekim sonrası.)

Ancak yılın ikinci yarısında aşk hayatınızdan çok işe yönelmeniz ve 12 yılda bir gelen bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeniz yararınıza olur.

Hepinize sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu ve huzurlu, güzel bir yıl diliyorum. Sağlık ve sevgiyle kalın.hürriyet