8 Ağustos 2011 Pazartesi

Ivana Sert Aldatıldı Boşanma Kararı Aldı

Ivana Sert Aldatıldı Boşanma Kararaı Aldı
Geçen ay kendisi Göcek’teyken 8 yıllık eşi Yurdal Sert tarafından Bodrum’da esmer bir güzelle aldatılan ikoncan lakaplı ünlü moda tasarımcısı Ivana Sert’in boşanma kararı aldığı öne sürüldü.

Yurdal Sert, geçtiğimiz haftalarda Bodrum Türkbükü’nün en popüler mekanlarından Ship A Hoy’da esmer bir kadınla samimi bir şekilde objektiflere yansımış, medyada yer alan haberleri gören Ivana Sert de, çılgına dönmüştü.
Daha önce verdiği röportajlarında eşine yurtdışına çıktığında bir kereliğine aldatma izni verebileceğini belirten Sert, bu kez Milliyet’e “Eğer aldatma doğruysa tepkim büyük olur, affetmem” demişti. Daha sonra aldatıldığından emin olan Ivana Sert, eşine bir süre ayrı kalmayı teklif etti. Bu arada 6 yaşındaki oğlu Kayon Ateş ile ülkesi Sırbistan’a tatile giden Sert’in yakın çevresine eşiyle boşanma kararı aldıklarını söylediği öğrenildi. Öte yandan Yurdal Sert, geçen haftasonu da çapkınlık yaparken görüntülendiği esmer güzeliyle yine aynı mekanda eğlendi. Sert’i görenler “Huylu hundan vazgeçmezmiş” yorumunu yaptı.