16 Ağustos 2011 Salı

Belediye İş Sendikası Antalya Eski Şube Başkanından Çıplak Şantaj


Eski sendika başkanından sevgiliye çıplak şantaj
Belediye-İş Sendikası Antalya Şubesi eski Başkanı 52 yaşındaki A.İ.A., belediyede çalışan ve kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi 27 yaşındaki M.Ç.’ye çıplak fotoğraflarıyla şantaj yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Evli ve 2 çocuk babası A.İ.A.’nın cep telefonunda ve bilgisayarında genç kadına ait çıplak fotoğraflar bulundu.
Olay M.Ç.’nin Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne gelerek şikayette bulunmasıyla ortaya çıktı. İddiaya göre M.Ç., sendika başkanı olduğu dönemde belediyede iş bulmasına yardımcı olan A.İ.A. ile ilişki yaşamaya başladı. Bir süre sonra genç kadın, A.İ.A.’ya nişanlandığını ve ilişkilerinin artık devam edemeyeceğini söyledi. 

AYRILMAYI KABUL ETMEDİ
M.Ç.’nin ayrılma isteğini kabul etmeyen A.İ.A., iddiaya göre birliktelikleri sırasında çektiği çıplak fotoğrafları yakın çevresine göndermekle ve internete koymakla tehdit ederek şantaj yaptı. Bunun üzerine M.Ç. durumu polise anlatarak A.İ.A.’dan şikayetçi oldu. Gasp Büro Amirliği ekipleri şikayet üzerine eski sendikacı A.İ.A’yı gözaltına aldı. Bilgisayarında ve cep telefonunda yapılan incelemelerde M.Ç.’ye ait görüntüler bulunan A.İ.A. ’şantaj’ suçlamasıyla sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen A.İ.A. adli kontrolle serbest bırakılırken, genç kızın da şikayetini geri aldığı belirtildi.
Kaynak:Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA)16 Ağustos 2011