15 Haziran 2011 Çarşamba

İbrahim Tatlıses Şarkı Söylemeye Başladı


Şarkı söylemeye başladı
Darüşşafaka Ömran ve Yahya Hamuluoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Tıbbi Koordinatörü Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon, sanatçı İbrahim Tatlıses'in tedavisine ilişkin bilgi verdi. "Tatlısas'e her gün geniş kapsamlı rehabilitasyon egzersizlerinin yanı sıra ergoterapi adı verilen özel uğraşı egzersizleri, ayna tedavisi, havuz içinde egzersizler ve robotik yürüme eğitimleri yapılmaktadır" diyen Kalyon, tedavi ekibinde kendi başkanlığında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı hekimlerle birlikte her biri kendi alanında uzmanlaşmış deneyimli fizyoterapistler, ergoterapist, hidroterapist ve rehabiliasyon hemşirelerinin yer aldığını kaydetti. 

Şarkı söylemeye başladı
Kalyon, Tatlıses'in şarkı söyleme eğitimlerine de başlamış durumda olduğunu, geldiği günle şimdiki durumu arasındaki farkında çok iyi olduğunu söyledi. Tatlıses'in şarkı söyleme egzersizlerine de kendisinin belirlediğini ifade eden Kalyon, konuşmasında ve şarkı söylemesinde herhangi bir sorunun olmadığını belirtti.

Tatlıses'in basının karşısına ne zaman çıkacağına ilişkin sorulan soruya da Kalyon, bunun Tatlıses'in kendi takdirinde olduğunu dile getirdi.