1 Haziran 2011 Çarşamba

Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu İstifa Etmedim Emniyet Müdürü Görevden Alındı

Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu İstifa Etmedim Emniyet Müdürü Görevden Alındı, Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu İstifam Sözkonusu Değil  Emniyet Müdürü Görevden Alındı Dedi.

Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu İstifa Etmedim Emniyet Müdürü Görevden Alındı


Emniyet müdürü görevden alındı
Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, İl Emniyet Müdürü Muhsin Armağan'ın başlatılan soruşturma kapsamında merkeze alındığını, yerine Hüsrev Salmaner'in atandığını açıkladı.

Vali Yemlihalıoğlu, yaptığı açıklamada, Ak Parti'nin Hopa  mitingi öncesi ve sonrasında çıkan olayların ardından istifa ettiği yönündeki  bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “İstifam söz konusu değil” dedi.

Artvin Emniyet Müdürlüğünde değişiklik yaşandığını ifade eden Vali  Yemlihalıoğlu, “Emniyet Müdürümüz Muhsin Armağan'ın soruşturmanın selameti  açısından görev değişikliğinin uygun olacağını belirtmesi üzerine bu göreve  Hüsrev Salmaner atandı. Armağan ise merkezde görevlendirildi. Tabi bu geçici bir  görevlendirme” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan’ın dün Hopa mitinginde çıkan olaylarda emekli öğretmen Metin Lokumcu ölmüş, çok sayıda kişi yaralanmış, Başbakan Erdoğan’ın içinde bulunduğu otobüsün taşlanması sırasında başına taş isabet eden koruma polisi Servet Erkan otobüsten düşmüş ve ağır yaralanmıştı.DHA/A.A