11 Haziran 2011 Cumartesi

AKP 330 Milletvekili Çıkartamaz


'AK Parti iki ili unutsun'
Yalova bağımsız milletvekili adayı, eski bakanlardan Yaşar Okuyan, AKP’nin Yalova ve Tunceli’de milletvekili çıkartamayacağını ifade etti.
Bağımsız aday Okuyan, Yalova’da seçim irtibat bürosunda düzenlediği basın toplantısında, yapılan son anket çalışmalarını değerlendirdi.

Yalova’da CHP Adayı Muharrem İnce ile kendisinin önde olduğunu ve TBMM’ye gideceğini ifade eden Okuyan, AKP’nin Yalova’daki oy oranının düşük olduğunu söyledi.

Okuyan "Başbakan telaş içinde. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bir hafta içinde tablo Başbakan’ın aleyhine döndü. Oyunu bozan Türkiye’de bağımsız adaylar. Başbakan’ın korkusu bağımsız adaylar" dedi.

AKP diye bir partinin olmadığını öne süren Okuyan " AKP diye bir parti yok. Recep Tayyip Erdoğan vardır. Dolayısıyla öne çıkan tek kendisi, başka kimse yok. Başbakan telaş içinde. AKP çok karışık durumda. Yalova’da durum aynı, AKP 79 ilde milletvekili çıkartacak ama, sadece Tunceli ve Yalova’da çıkartamayacak. AKP’nin çıkartacağı milletvekili sayısı 240 civarında" diye konuştu.