7 Mayıs 2011 Cumartesi

Muhteşem Yüzyılın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin Hastalığı

Muhteşem Yüzyılın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin Hastalığı,  Hürrem Sultan'ın Hastalığı,  Meryem Uzerli'nin Hastalığı, Muhteşem Yüzyılın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin GİZLİ Hastalığı, Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin Gizli Hastalığı Hastalığı Nedir.

MUHTEŞEM YÜZYIL’IN HÜRREM SULTAN’I MERYEM UZERLİ’NİN “GİZLİ HASTALIĞI” ORTAYA ÇIKTI!..  
Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle ün kazanan Meryem Uzerli'nin kilolu göründüğü için diyet yaptığı iddia edilmişti. Ancak gerçek sonradan ortaya çıktı. 

Bunu ortaya çıkaran ise Bergüzar Korel'in geçtiğimiz günlerde Sultan Süleyman'ı canlandıran eşi Halit Ergenç ve set ekibi için kurabiye yapması oldu. Dizide Valide Sultan'ı Nebahat Çehre çok iyi anlaştığı Uzerli'ye, kurabiyelerden yemesine izin vermediği söylentileri çıktı. Bu olay güzel oyuncunun kilo probleminden kaynaklandığı düşünüldü. Nebahat Çehre'nin 'Lokum kız' olarak sevdiği Uzerli, kilo problemi olmadığını ve diyet yapmadığını belirtirken kurabiyeleri gluten hastalığı yüzünden yiyemediğini söyledi. 


Hürrem Sultan’ın yakalandığı “Gluten”hastalığı nedir? 

Hastalık bağırsaklardaki sindirimi sağlayan villus denilen yapıların bozulmasına sebep olmakta ve dolayısıyla da yiyeceklerdeki besinin emilmesini engelleyen ve ince bağırsakta hasarlar oluşturan bir sindirim hastalığıdır.