15 Mayıs 2011 Pazar

Kıvrımlı Hatlara Sahip Olmanın Püf Noktaları Zayıflamanın Puf Noktası Kararlı Olmak


İnce ve kıvrımlı bir vücudun püf noktaları
Güneş yüzünü gösterdi, yaz yavaş yavaş geliyor. Kış aylarında evde otururken aldığınız kiloları vermenin tam zamanı. İşte incecik bir bel ve sıkı kalçalara kavuşmanın yolları.
Kışın kalın kıyafetler ve kazaklarla fazla kiloları saklamak mümkündür. Ancak yaz gelip de ince elbiseler raflara yerleştirildi mi zayıflamaktan başka çare kalmaz.

İlk olarak yapmanız gereken karar vermektir. Kaç kilo vereceğinizi belirleyin. Hedefinizi koyun ve her fırsatta gözünüzün önünde olsun. Örneğin buzdolabının üzerine, ofiste çalışma masanıza ufak notlar yapıştırın.

Yediğiniz her şeyi not etmek de işe yarayacaktır. Bu sayede listenin uzadığını görecek ve bazı gereksiz kalorilerden vazgeçeceksiniz.

Yediklerinizi azaltmakla kilo verebilirsiniz. Ancak istediğiniz vücut şekline sahip olamazsınız. Ani kilo vermelerde selülit ve çatlak riskinin arttığını göz önünde bulundurursak spor yapmanızda fayda vardır.

Çatlaklar ani kilo değişimlerinde meydana gelir ve kalıcı izler bırakabilir. Selülit ise biraz dikkat ettiğinizde kurtulabileceğiniz bir sorundur.

Vücutta suyun tutulmasına neden olacak besinler tüketmekten kaçının. Bol sıvı tüketin. Vücudunuzun her bölgesini çalıştıracak egzersizler yapın. Sıkılaştırıcı ürünler de selülit ve çatlak tedavisinde kullanılabilmektedir. milliyet.com