21 Mayıs 2011 Cumartesi

Deniz Bölükbaşı Seks Kaseti Nedeniyle İstifa Etti


Deniz Bölükbaşı Seks Kaseti Nedeniyle İstifa Etti 

BÖLÜKBAŞI: ÇİRKİN TEZGAH
MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı,  partideki görevlerinden ve Ankara milletvekili adaylığından istifa ettiğini  açıkladı.

Bölükbaşı, yaptığı yazılı açıklamada, MHP'nin siyasi varlığına kastetmeyi  amaçlayan bir internet sitesinde şahsını da hedef alan iddiaların yeraldığını  bildirdi.

Deniz Bölükbaşı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Bu iftira ve tehditlerle ilgili olarak adli makamlar soruşturma  başlatmıştır.

12 Haziran 2011 seçimlerine gidilen süreçte bu tezgah ve sahte suçlamalar  vesilesiyle MHP'ye zarar verecek tartışmalara hiçbir şekilde yer bırakmamak  düşüncesiyle Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu ve Genel Başkan  Yardımcılığı görevlerimden ve milletvekili adaylığından istifa etmiş  bulunuyorum.

 Bu çirkin siyasi tezgahın arkasındaki yurtiçi ve yurtdışı karanlık yüzler  sürmekte olan adli soruşturmada ortaya çıkacaktır.


Türkiye'nin millet ve devlet olarak karşı karşıya bulunduğu beka  sorunlarının ve ihanet kuşatmasının giderek ağırlaştığı bugünkü nazik dönemde  Türk milletinin yegane gelecek ümidi Milliyetçi Hareket Partisidir.

Türk Milletinin 12 Haziran;da bu hain suikastı boşa çıkaracağına ve  Türkiye'nin milli birliğinin temel harcı ve teminatı olan Milliyetçi Harekete  sahip çıkacağına eminim.”