27 Ocak 2011 Perşembe

Hürremin Yüzükleri

Hürremin Yüzükleri, Hürrem'in Yüzükleri, hürremin yüzükleri, valide sultanın elmas küpeleri, hürremin zümrüt kolyes, kanuninin yüzükleri, hürremin zümrüt yüzükleri, hürrem sultanın yüzükleri, mahi devraın yüzükleri, hürremin zümrüt takıları, Sultan, Hürremin zümrüt yüzüğü, Muhteşem yüzyıl, Muhteşem yüzyıl aksesuar ve takıları, Muhteşem yüzyıl kostümleri

Muhteşem Yüzyıl Hürremin Yüzüğü

Muhteşem Yüzyıl dizisi, ekranlarda yerini aldığından beri gerek senaryosu  gerekse kostümleri ve aksesuarları ile gündemde ön plana çıkmaya devam  ediyor. Dizinin son gündem yaratıcı konusu ise Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli’nin kullandığı zümrüt yüzük.

İzleyici kitlesinden büyük bir beğeni gören bu zümrüt yüzük, Boybeyi sponsorluğunda dizide yer alıyor. Boybeyi Yönetim Kurulu Başkanı Mete  Boybeyi yüzük ile yaptığı açıklamalarda özel bir tasarım olarak üretilen bu yüzüğün tam olarak 95 bin dolar olduğunu belirtiyor. Bunun yanında 72 parçalık bir takı seti tasarladıklarını dile getiren Mete Boybeyi, bütün takıların toplam maliyetinin ise 1.5 milyon dolar civarında bir meblağ olduğunu öne sürüyor.


Muhteşem Yüzyıl dizisi, ekranlarda yerini aldığından beri gerek senaryosu gerekse kostümleri ve aksesuarları ile gündemde ön plana çıkmaya devam ediyor. Dizinin son gündem yaratıcı konusu ise Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli’nin kullandığı zümrüt yüzük.

İzleyici kitlesinden büyük bir beğeni gören bu zümrüt yüzük, Boybeyi sponsorluğunda dizide yer alıyor. Boybeyi Yönetim Kurulu Başkanı Mete Boybeyi yüzük ile yaptığı açıklamalarda özel bir tasarım olarak üretilen bu yüzüğün tam olarak 95 bin dolar olduğunu belirtiyor. Bunun yanında 72 parçalık bir takı seti tasarladıklarını dile getiren Mete Boybeyi, bütün takıların toplam maliyetinin ise 1.5 milyon dolar civarında bir meblağ olduğunu öne sürüyor.