3 Eylül 2010 Cuma

Elma Kromla İlgili Merak Ettikleriniz


Elma Krom Kapsülü: 
T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın 03.09.2008 tarihli 0834005732 sayılı izni ile Hollanda’dan ithal edilen elma krom nedir. Elma kromun sağlığa zararı var mıdır.

Apple & Chrome (Elma Krom Kapsülü) kan şekerinin düşmesini engelleyererek açlık hissetmemenize yardımcı olur.

Elma, meyveler arasında en sağlıklı olanlarından biridir. Atalarımızın söylediği gibi; "Günde bir elma, doktoru evden uzak tutar" İçerdiği vitaminler ve potasyum, magnezyum ve kalsiyum gibi mineraller sayesinde, hastalıklara karşı daha dirençli olmamıza yardımcı olur. Elmanın bu özelliklerini bütünüyle içeren elma sirkesi ise besinlerin verimli kullanılmasına, metabolizmanın sağlıklı işlemesine ve vücudun asit alkali dengesinin korunmasına yardımcı olur.

Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak besinler içerisindeki kalorileri kısa sürede yakmanızı sağlayan elma sirkesi, kilo vermeye de yardımcı olur.

Apple&Chromium, elma ve krom kapsülü sıvı elma sirkesine kıyasla kullanıma daha uygundur, özellikle de elma sirkesinin asitli tadını sevmiyorsanız

Elma Krom Kapsülü Apple Chromium İçeriği
Apple Chromium, içeriğinde elma şırası sirkesi ekstraktı, krom, b vitaminleri ve soya lesitin bulunan, bitkisel bir gıda takviyesidir.

Ürün İçeriği: Elma şırası sirkesi ekstraktı (7), krom pikolinat (12), soya lesitin, vitamin B3, vitamin B5, çinko, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin B11, vitamin B12, yardımcı madde (ayçiçeği yağı), boyar madde, emulsifiye (gliserin), su, koyulaştırıcı (balmumu), balık jelatini.

Elma Şırası Sirkesi ekstraktı; Kalsiyum, Fluor, Potasyum, Magnezyum, Sodyum, Fosfor, Silisyum, A vitamini, Beta-Karotin, B1,B2 ve B6 vitaminleri, C Vitamini, Sirke Asitleri, meyve asitleri, pektin, doğal aroma maddelerini içermektedir

Elma Krom Kapsülü Apple Chromium

Kolesterol, yağ ve protein sentezi için hayatî bir mineral olan krom, glikoz   metabolizmasıyla etkileşir ve insülinin uygun kullanımıyla kan şekeri düzeylerinin sabit kalmasını sağlamaya yardımcı olur.  Böylece hem diyabetiklerde hem de hipoglisemisi olanlarda kullanımı yararlı olabilir. Krom, vücut tarafından en iyi, "krom pikolinat " olarak adlandırılan formda alındığında emilir. Bu formu, kandaki kolesterol ve glikoz düzeylerini de çok iyi kontrol edebilmektedir. Yağ kaybını artırarak, yağsız kas kitlesi artışı sağlamaya, osteoporozla savaşta ve ömrü uzatmaya yardımcı olur.

Krom, vücutta şeker (glikoz) kullanılması için gereklidir. Şeker hastalarına 15 gün ile 4-5 ay arasında günde 180–300 mikrogram krom verilince şeker hastalarının yaklaşık yarısında, şeker kullanılmasını daha iyi duruma geldiği gözlemlenmiştir. Kan şekerinin kullanılmasında düzelme, insulin hormonunun etkinliğinin artması demektir.  İnsülinin etkinliği artarsa, insülinin salgılanma yeri olan pankreasta, lüzumsuz derecede yüksek insulin salgılanmasına gereksinim azalır.

İnsülin salgılanmasında azalma, iştahın azalması, dolayısıyla vücutta yağ depolanmasının azalması demektir. Bu da kilo vermenin kolaylaşmasına yardımcı olur. Şişmanlığın önde gelen sebeplerinden birisi insuline karşı dirençtir. Krom kullanılması insulin direncini azaltarak gereksiz derecede fazla olan insulin salgılanmasını normale döndürmeye yardımcı olur.

Kan şekerinin düşmesini engelleyen Apple & Chrome ( Elma Krom Kapsülleri ) sayesinde açlık hissetmezsiniz

Elma Krom Kapsülü Apple Chromium Etkisi

Apple & Chromium, Vitamin B, Soya Lesitin

    * Kilo kontrolünü kolaylaştırmaya, kilo vermeye,
    * Yağ kaybını hızlandırmaya, yağsız kas kitlesini artırmaya,
    * Tatlıya olan iştahın kesilmesine,
    * İçeriğindeki B komplex vitaminleri ile, daha az beslenerek daha zinde ve güçlü kalmanıza,
    * Diyabetiklerde kan şekeri ayarını düzenlemeye,
    * LDL-kolesterolü azaltmaya, iyi huylu HDL-kolesterolü yükseltmeye,
    * Kabızlığı önlemeye, hazmı kolaylaştırmaya ve şişkinliği gidermeye,
    * Vücuttaki birikintileri eritmeye,
    * İçerdiği doğal asitler ve enzimlerle kanın daha sağlıklı ve ince akmasına,
    * Kadınlarda adet ağrılarının giderilmesine,
    * Alkollü içki tüketme isteğini azaltmaya,  yardımcı olur.

Chrome (Krom)'un Etkisi

    * Karbonhidratlara karşı aşırı iştahı kontrol altına almaya,
    * İnsülinin etkisini aktive ederek, hücrelerin glikoz kullanımını artırmaya, yağ dokusunu azaltmaya, kas dokularının daha sağlam ve daha sıkı olmasına,
    * Kemik erimesini ve yaşlanmanın etkilerini azaltmaya,
    * Vücuttaki yağ kitlesini azaltıp kas kitlesini artırarak, vücut hatlarının daha düzgün görünmesine ve kas yapmaya, yardımcı olur.

Soya Lesitinin Etkisi

    * Vücuda giren yağların depolanmadan yok edilmesine ve vücuttaki mevcut yağları eritme özelliği sayesinde kilo vermede %100 kanıtlanmış bitkisel elma & krom formülü,
    * Kronik yorgunluk sendromuna ve zarar gören karaciğer hücrelerinin onarımına yardımcı olur,
    * Yaşlanma etkilerini azaltmaya (Anti-Aging), kolesterol seviyesini düşürür,
    * İnsülin (şeker) ihtiyacının karşılanması isteğini azaltır.


B Vitaminlerinin Etkisi
Diyetlerin en büyük desteğidir. Sinir sistemini ve bağışıklık sistemini güçlendirerek bitkinliği giderdiği, sinir siteminin çalışmasına, yağlı asitlerin metabolizmasına, kırmızı kan hücrelerinin olgunlaşmasında önemli rol oynadığı literatürlerde kayıtlıdır.

B1 vitamini, vücudun glikozdan oluşan enerjiyi kullanmasını sağlamaya, B1, B2 ve B12 vitaminleri enerji üretimine yardımcı olur.

B6 karaciğerin östrojeni kullanmasına, hormon seviyelerinin normalleşmesine yardımcı olur ve kendimizi keyifli hissetmemizi sağlayan serotonin üretimini kolaylaştırmaya yardımcı olur.

Elma Şırası Sirkesi Ekstraktı;

    * İnsan metabolizmasını daha hızlı çalıştırarak besinler içerisindeki kalorinin çok kısa sürede yakılmasına sebep olur,
    * Kalsiyumun vücutta daha verimli kullanılmasını sağlar,
    * Uzun süre kullandığında, kemik ve eklemlerinizi güçlendirir ve eklem sorunlarının (ağrılar) geçmesine yardımcı olur,
    * Yüksek tansiyon riskini ortadan kaldırır,
    * Elmanın özü olan asetik asit nişasta emilimini azaltır ve dolayısıyla mide boşalmasını geciktirir,
    * Asidik yapısından dolayı ve içerdiği enzimlere bağlı olarak hızlı yağ yakımına destek olarak kilo vermeye, yardımcı olur.

Elma Krom Kapsülü Apple Chromium Yan Etkisi

Apple&Chromium, %100 bitkisel olduğundan şimdiye kadar herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır. Doz aşımı halinde tamamen bitkisel ekstraktlardan imal edildiğinden vücutta hiçbir yan etki oluşturmaz.

Elma Krom Kapsülü Apple Chromium'un Yan Etkileri Nelerdir?

Günlük olarak 50 - 300mcg takviyede, kromun herhangi bir toksisiteye neden olduğu görülmemiştir.

Elma Krom İçin Önerilen Günlük Doz : 50-200mcg arasıdır.

Krom takviyeleri diyabet hastaları için insülinin etkilerini geliştirebilir ve muhtemelen hipoglisemiye götürebilir, bu nedenle diyabet hastası kişilerin bir krom takviyesi almadan önce doktorlarına danışmalarını önerilir

Elma Krom Kapsülü Apple Chromium Nasıl Kullanılır?

Elma Krom; bol su ile sabahları aç karnına 1 tane alınır. Önerilen doz aşılmamalıdır. Daha etkin olması için egzersiz ve diyeti tavsiye ederiz. Doz aşımı halinde tamamen bitkisel ekstraktlardan imal edildiğinden vücutta hiçbir yan etki oluşturmaz.

Uyarı: Herhangi başka bir reçeteli ilaç kullanmaktaysanız, hamileyseniz ya da bebek emziriyorsanız doktorunuza danışınız. İnsüline bağımlı diyabet hastaları kullanmadan önce doktorlarına danışmalıdır. Bu ürün herhangi bir rahatsızlığın veya hastalığın teşhisi, tedavisi veya önlenmesi amacı ile kullanılamaz, ilaç değildir, gıda takviyesidir.

Elma Krom Kapsülü Apple Chromium'un Diğer Zayıflama Ürünlerinden Farkı

Apple&Chromium+Vitamin B, elma şırası sirkesi esasına göre hazırlanmış formüllerin, geliştirilmiş bir üst formülü olarak hazırlanmıştır. İçeriğine eklenen Krom, Soya Lesitin ve B vitaminleri ile güçlendirilmiştir.

Elma Şırası Sirkesi'nin bugüne kadar var olan formları, tozların sıkıştırılmış tabletleridir. Tablet formların tersine, Apple&Chromium+Vitamin B’nin içindeki elma şırası sirkesi sıvı halde elde edilmiş ekstrakt özüdür. Bu durum elma şırası sirkesinin etkinliğini artıran bir özelliktir. Tablet yerine, soft jel formunda hazırlanan kapsülün farkı; midede patlayarak su ile birleşen karışım içeriğinin, midenin şişmesine ve dolayısıyla uzun süre tokluğun hissedilmesine yardımcı olmasıdır.

Kapsül içeriği sıvı olduğundan hemen kana karışarak, etkisini çok kısa sürede göstermektedir. Kapsülün içeriğinin soft jel formunda olması istenen neticeye çok kısa zamanda ulaşılmasına katkıda bulunur. Jel tabakasının Balık jelatini ile kaplanmış olması gıda takviyelerinde en çok istenen özelliklerinden biridir

Elma Krom Kapsülü Apple Chromium Elma Sirkesiyle Zayıflayan Ünlüler

Brad Pitt, Tom Cruise, Julia Roberts, Keanu Reeves, Cameron Diaz, Madonna, Mel Gibson, Matt Damon, Courtney Cox, Minnie Driver, Jim Carey, Shania Twain ve Mariah Carey. zayiflamabilgileri.com

biber hapı meksika biber hapı zayıflama zayıflamak rx1 zayıflama hapları zayıflama hapı ender saraç elma sirkesi elma sirkesi yapımı kilo verme lida zayıflama hapı zayıflama yöntemleri formula 7 diyet listesi elmanın faydaları diyetisyen kilo alma zayıflama ilaçları zayıflama ilacı elma sirkesinin faydaları elma kurdu zayıflama çayı elma sirkesi zayıflama zayıflamak için elma sirkesi elma sirkesiyle zayıflama zayıflama hareketleri zayıflamak istiyorum bölgesel zayıflama ender saraç diyetleri diyet yemekleri formula 7 zayıflama hapı bitkisel zayıflama zayıflamanın yolları maranki zayıflama zayıflatan bitkiler sağlıklı zayıflama seda sayan marketing ender saraç zayıflama emla krem ahmet maranki zayıflama hızlı zayıflama elma krom yorumları elma sirkesi zayıflatırmı elma krom kullanıcı yorumları ender saraç formula 7 elma sirkesi nasıl yapılır hızlı kilo verme zayıflama ürünleri fx15 zayıflama hapı elma diyeti elma sirkesinin zararları maranki elma sirkesi sağlıklı kilo verme rx1 zayıflama hapı zayıflamak için ne yapmalı elma krom kapsülü elma sirkesi yararları ahmet maranki elma sirkesi elma sirkesi faydaları elma yetiştiriciliği elma kromun zararları elma sirkesi bal krom nedir elma krom zayıflama elma krom kullanıcıları reductil zayıflama ilacı elmas maranki exodex zayıflama hapı xenical zayıflama ilacı 4321 zayıflama hapı elma sirkesi kilo solea zayıflama hapı sandaloz sakızı ile zayıflama elma krom hapı elma krom nasıl kullanılır elma kro seda sayan elma krom elma krom kullanan varmı elma sirkesi diyeti elma krom zararları elma krom yan etkileri elma krom nedir elma sirkesi kapsülü elma krom zayıflama hapı elma sirkesi krom elma krom forum elma krom diyeti