10 Eylül 2010 Cuma

Elif Şafak Aşk

Elif Şafak Aşk, elif şafak aşk özeti, elif şafak aşk özet, elif şafak aşk kitabının özeti, elif şafak aşk kitap özeti, elif şafak aşk romanının özeti, elif şafak aşk kitabı özeti, elif şafak aşk roman özeti, elif şafak aşk kitabının konusu, elif şafak aşk romanı özeti, elif şafak aşk romanın özeti, elif şafak aşk kurallar, elif şafak aşk kırk kural, elif şafak aşk yorumlar, elif şafak aşk yorumları, elif şafak aşk yorum, elif şafak aşk e-book, elif şafak aşk e-kitap, elif şafak aşk konusu, elif şafak aşk fiyatı, elif şafak aşk kitabını oku, elif şafak aşk fiyat, elif şafak aşk kitabı oku, elif şafak aşk e kitap indir, elif şafak aşk eleştirileri, elif şafak aşk karakterler, elif şafak aşk alıntılar, elif şafak aşk kitabından sözler, elif şafak aşk ingilizce, elif şafak aşk eleştiri, elif şafak aşk romanı oku, elif şafak aşk kitabından alıntılar, elif şafak aşk kitabı yorumları, elif şafak aşk satın al, elif şafak aşk kitabı fiyatı, elif şafak aşk online oku, elif şafak aşk sözlük, elif şafak aşk özeti oku, elif şafak aşk önsöz, elif şafak aşk röportaj.

Aşk/Elif ŞAFAK
Ya ortasındasındır AŞK'ın merkezinde; ya da dışındasındır, hasretinde..

Ella Rubinntain (40) Amerikalı bir ev kadınıdır. Tipik burjuva değerlerinin hâkim olduğu oldukça varlıklı bir ailesi, düzenli ve görünüşte 'sorunsuz' bir evliliği vardır. Üç çocuğunu da büyüttükten sonra bir yayınevinde editör-asistanı olarak iş bulur; görevi A. Z. Zahara adlı tanınmamış bir yazarın tasavvuf felsefesini konu alan tarihi romanını değerlendirmektir.


Ancak hayatının kritik bir döneminde eline aldığı bu kitap, hiç beklemediği bir şekilde Ella'yı derinden sarsacak, dünyevi aşkı keşfetmek adına zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkmasına neden olacaktır.

Hayatlarımızın durgun gölünü dalgalandıran taş misali, yüzleşmek zorunda olduğumuz sıkıntılar, acılar… ve aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğumuz zorlu yollar, ödediğimiz bedeller…

Aşk… kitap içinde bir kitap, hayatın anlamı peşinde bir aşk macerası…

Aşk… Elif Şafak'tan arayışa, gerçeğe ve keşfetmeye dair bir roman.